Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Bana haksiz penalti verildiginde istemiyorum kardesim vermeyin atin disari diyecek Kadar Allah korkusu olan bir taraftar gurubuna sahibiz

Topu rakip disari atacak sen alip devam edeceksin
Yeminle o taci atan Ve devam Eden topcuyu klupte afaroz ederler zaten bizde olsa
Ornegin biri Gaza geldi Aldi kullandi top iki dolasir vicdanli merhametli birine geldigi gibi durur oynamaz bunlarin Tum takimi seref yoksunu

Gecen hafta Samsun macinda ofsayttan attiklarinda demistim merak etmeyin Bu puanlar cikar diye netekim ciktida bugun yenersek bunlar antepi de yenemez okadar net

ben șahsen hep fenerden nefret ettim ama fenerle şampiyonluk çekişmesinin verdiği tadı da diğer takımlar vermez. işin gerçeği bu ligde sadece galatasaray ve fenerbahçe var. fenerle çekişmenin getirdiği bir hikaye, dolayısıyla ekonomik olarakta galatasaray'a katkısı var. ne ürün satışı ne tribün doluluğu belki bu seviyede olmazdı.
feneri her sene yarista tutanlari ifsaladin

1000033047.gif

ooo Ooooo iyi misiniz ooooo

Edit: Beklediginiz an en sonda

Yanlış anlamayın da bu tepkiler doğal değil zaten, amaçları hypelanmak, alay ediyoruz diyorsunuz ama böyleleri bu şekilde ünlü oldular.

Bülent, Konanç, Ercanlar, Rıdvan vs tüm garip adamlar böyle ünlendi.

Humeyni mevcut tabloyu purosunu yakıp King George içerek kutluyordur ,yine benim kapıma gelecekler diyerekten

Yanlış anlamayın da bu tepkiler doğal değil zaten, amaçları hypelanmak, alay ediyoruz diyorsunuz ama böyleleri bu şekilde ünlü oldular.

Bülent, Konanç, Ercanlar, Rıdvan vs tüm garip adamlar böyle ünlendi.
Kesinlikle katiliyorum, ama bunlarda kameraya yumruk modasi basladigi icin komik oluyor anirmasiyla.

O divana vuran falan bunun amatorcesi mesela cok.

Geri
Üst Alt