Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Malum forumu okuyorum da şimdi; osimhen'in al hilal'in görüşme teklifini bir daha reddetmesiyle ilgili sayfalardayim. Gay iftirası atıp, ağza alınmayacak sözler söylüyorlar osimhen için. Etimle kemiğimle her şeyimle nefret ediyorum bu orman çocuklarından. NFVAS ulan. Tek seferlik mazur görün lütfen. Bunların kalpleri kömür karası. Güzel olan hiç bir şeyi haketmiyorlar. Biraz daha delirin de intihar edip oksijen miktarini arttırın pislik şikeciler.

muhteşem bir msj
1752015966014.webp

Kalkın bu gün osimhen alıyoruz 😍
Edit:yanlış konuya yazmışım ama olsun burayı okuyan şikeciler kudursun 😂

Bunlarin kale kim tam belli degil
Bekleri belli degil
Tandemleri icin osterwolde+ skriniar kasiyorlar, fena degil diyebilirim ama skriniar bana guven vermezdi
Orta sahalari dar alan adami amrabat ve fred
Aslinda nerdeyse alternatifsiz kadroya donustuler ve transfer yapamadilar...

2 haftaya falan degil mi on elemele maci bide...

Ayvayi yemis haldeler

Bunlarin kale kim tam belli degil
Bekleri belli degil
Tandemleri icin osterwolde+ skriniar kasiyorlar, fena degil diyebilirim ama skriniar bana guven vermezdi
Orta sahalari dar alan adami amrabat ve fred
Aslinda nerdeyse alternatifsiz kadroya donustuler ve transfer yapamadilar...

2 haftaya falan degil mi on elemele maci bide...

Ayvayi yemis haldeler
kadroları ciddi kötü bence de ya

olabilecek en iyi senaryo kötü bir senaryoyla başlamaları ve ali koçtan kurtulmak

aday var mı şu an hbktan başka
Cok bilmiyorum onlarin "aday" denebilecek tayfasini ama ciddiye alamadigim,reklam meraklisi Saran var iste galiba bide.

Her sekilde koc giderse enzkaz ekonomi birakacagi icin, ankarada kapilarda yatip kalkarlar gibi geliyor bana bjk/anç gibi

Malum forumu okuyorum da şimdi; osimhen'in al hilal'in görüşme teklifini bir daha reddetmesiyle ilgili sayfalardayim. Gay iftirası atıp, ağza alınmayacak sözler söylüyorlar osimhen için. Etimle kemiğimle her şeyimle nefret ediyorum bu orman çocuklarından. NFVAS ulan. Tek seferlik mazur görün lütfen. Bunların kalpleri kömür karası. Güzel olan hiç bir şeyi haketmiyorlar. Biraz daha delirin de intihar edip oksijen miktarini arttırın pislik şikeciler.
AAKfb

Geri
Üst Alt