- 27 Haziran 2009
- 7.617
- 2.464
- 2.418
antu genel forumları kapatmış, fenerbahçe ile ilgili haberlerin alt forumları açık sadeceHangi topic? Sadece üyeler mi görüyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antu genel forumları kapatmış, fenerbahçe ile ilgili haberlerin alt forumları açık sadeceHangi topic? Sadece üyeler mi görüyor?
Antu değil. Orası sinek avlıyor artık. Bir kaç tane kafayı kırmış dayı dışında yazan yok. Bunkadarini söyleyebilirim. Ss atıp sizin de sinirinizi bozmak istemem.antu genel forumları kapatmış, fenerbahçe ile ilgili haberlerin alt forumları açık sadece![]()
![]()
![]()
Malum forumu okuyorum da şimdi; osimhen'in al hilal'in görüşme teklifini bir daha reddetmesiyle ilgili sayfalardayim. Gay iftirası atıp, ağza alınmayacak sözler söylüyorlar osimhen için. Etimle kemiğimle her şeyimle nefret ediyorum bu orman çocuklarından. NFVAS ulan. Tek seferlik mazur görün lütfen. Bunların kalpleri kömür karası. Güzel olan hiç bir şeyi haketmiyorlar. Biraz daha delirin de intihar edip oksijen miktarini arttırın pislik şikeciler.

hey gidi heyAnimatrixte robot hizmet ettiği ev sahibine en sonunda dayanamayıp karşı gelmişti
Oraya doğru gidiyoruz bu zeka ile
4-3-3 de bizden gördü mal herif. 3-4-1-2 yi de hemen kopyalamıştı. Bizi aynen takip ediyor

Benden daha temiz sovuyor ustelikYa Yapay Zeka diye birileri bizi yiyor ya da Skynet düşündüğümüzden çok daha yakın.
Bu nasıl AI lan replik vermeden senaryo yazıyor![]()
kadroları ciddi kötü bence de yaBunlarin kale kim tam belli degil
Bekleri belli degil
Tandemleri icin osterwolde+ skriniar kasiyorlar, fena degil diyebilirim ama skriniar bana guven vermezdi
Orta sahalari dar alan adami amrabat ve fred
Aslinda nerdeyse alternatifsiz kadroya donustuler ve transfer yapamadilar...
2 haftaya falan degil mi on elemele maci bide...
Ayvayi yemis haldeler
Valla eylulde kongre diye sacma.kararin uzerine bu sekilde sezona girip , avl ye dusup ligde sikintili start verirlerse 0 tehtid olurlar givbi bu sezonkadroları ciddi kötü bence de ya
olabilecek en iyi senaryo kötü bir senaryoyla başlamaları ve ali koçtan kurtulmakValla eylulde kongre diye sacma.kararin uzerine bu sekilde sezona girip , avl ye dusup ligde sikintili start verirlerse 0 tehtid olurlar givbi bu sezon
Cok bilmiyorum onlarin "aday" denebilecek tayfasini ama ciddiye alamadigim,reklam meraklisi Saran var iste galiba bide.olabilecek en iyi senaryo kötü bir senaryoyla başlamaları ve ali koçtan kurtulmak
aday var mı şu an hbktan başka
AAKfbMalum forumu okuyorum da şimdi; osimhen'in al hilal'in görüşme teklifini bir daha reddetmesiyle ilgili sayfalardayim. Gay iftirası atıp, ağza alınmayacak sözler söylüyorlar osimhen için. Etimle kemiğimle her şeyimle nefret ediyorum bu orman çocuklarından. NFVAS ulan. Tek seferlik mazur görün lütfen. Bunların kalpleri kömür karası. Güzel olan hiç bir şeyi haketmiyorlar. Biraz daha delirin de intihar edip oksijen miktarini arttırın pislik şikeciler.