- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Oranin 3/2 si bizden .dAntu'da cidden Fenerbahçe'li den çok ta**ak geçmeye gelmiş Galatasaray'lı olabilir.
Forumfb yi de ele gecirmek gerek. Alayi orays göc etmisler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oranin 3/2 si bizden .dAntu'da cidden Fenerbahçe'li den çok ta**ak geçmeye gelmiş Galatasaray'lı olabilir.
Ali koç suçsuz : (
İsocular
Bu mesajı atan brky1907 bile Doruk olabilirEkli dosyayı görüntüle 295807
@Doruk Ata TANRIVERDİ sana takmis mallar .d Bilmiyorlarki alayimiz oradayiz asdasdasdsd
Adamlar hocasını bile tanımıyor,yorumcuları kinaye olsun diye mou ileride mi oynuyor sanki ,set ve baskı mı yapıyırda hakanı istesin diyorlarBen Mou'nun Hakan' reddedeceğini sanmıyorum. Derin oyun kurucu olarak tam aradığı adam. Bizim için ne kadar ihtiyaç değilse onlar için de bir o kadar ihtiyaç bence.
Burayı trollemek kesmiyor orayıda halletmiş adam.Doruk içlerinde iyi gezdirmiş bunların![]()
Maç falan oldumu bütün takıma ana avrat düz gidiyor adamlar, rezil olmamak için herhaldeBizim forum herkese açıkken onlar niye kilitlemişler anlamıyorum.
@Doruk Ata TANRIVERDİ kendini mi ifşa ettin 4 like için ulanEkli dosyayı görüntüle 295807
@Doruk Ata TANRIVERDİ sana takmis mallar .d Bilmiyorlarki alayimiz oradayiz asdasdasdsd
O çocuk fena değil. Alsak muhtemelen yedekte çürürdu, iyi oldu fenere gitmesi kendi açısından. İrfan gibi küstürmezlerse milli takıma faydalı olurşaka maka bir yandan bu sezon Oğuz Aydın bunlarda yük çekebilecek oyuncu olabilir tüm saçmalıkları bir kenara. çocuk tesislerde kendini kampa sokmuş sezon açılışı öncesi falan demişti birileri artık nerede denk geldim hatırlamıyorum.
lig başlayınca belli eder meyve verir mi vermez mi diye
Bizde yedek olmazdı. Okan hoca onu bek pozisyonun da oynatirdi.O çocuk fena değil. Alsak muhtemelen yedekte çürürdu, iyi oldu fenere gitmesi kendi açısından. İrfan gibi küstürmezlerse milli takıma faydalı olur
Yok bildiğin rezil olmamak için kapatıyorlar. Zekaları pek parlak değil postlardan da anlaşılacağı üzere. Bizim forumlarda falan dalga geçildiğini biliyorlar o yüzden forum yöneticileri kapatıyor. Yazan insanların profilinden kendileri de utanıyor eminim buna.Maç falan oldumu bütün takıma ana avrat düz gidiyor adamlar, rezil olmamak için herhalde