Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Ben Mou'nun Hakan' reddedeceğini sanmıyorum. Derin oyun kurucu olarak tam aradığı adam. Bizim için ne kadar ihtiyaç değilse onlar için de bir o kadar ihtiyaç bence.
Adamlar hocasını bile tanımıyor,yorumcuları kinaye olsun diye mou ileride mi oynuyor sanki ,set ve baskı mı yapıyırda hakanı istesin diyorlar 😀
Adamın futboluna en yatkın isim hakan aslında

Ekli dosyayı görüntüle 295807

@Doruk Ata TANRIVERDİ sana takmis mallar .d Bilmiyorlarki alayimiz oradayiz asdasdasdsd
@Doruk Ata TANRIVERDİ kendini mi ifşa ettin 4 like için ulan :D

brky1907 efendi madem sızıyorsun buralara bir şekilde - kendi iç dertlerinizle uğraşınız. yoksa forumunuzda el örgüleri, evlilik problemleri ile ilgili konular spam edilebilir. o zaman görürsünüz "Lale" yi... siz Doruk Ata'yı hafife almışsınız.

şaka maka bir yandan bu sezon Oğuz Aydın bunlarda yük çekebilecek oyuncu olabilir tüm saçmalıkları bir kenara. çocuk tesislerde kendini kampa sokmuş sezon açılışı öncesi falan demişti birileri artık nerede denk geldim hatırlamıyorum.

lig başlayınca belli eder meyve verir mi vermez mi diye

şaka maka bir yandan bu sezon Oğuz Aydın bunlarda yük çekebilecek oyuncu olabilir tüm saçmalıkları bir kenara. çocuk tesislerde kendini kampa sokmuş sezon açılışı öncesi falan demişti birileri artık nerede denk geldim hatırlamıyorum.

lig başlayınca belli eder meyve verir mi vermez mi diye
O çocuk fena değil. Alsak muhtemelen yedekte çürürdu, iyi oldu fenere gitmesi kendi açısından. İrfan gibi küstürmezlerse milli takıma faydalı olur

Fenerbahçe taraftar forumlarında bulunan bir grup, takıma acil olarak DELİŞMEN topcularin katılması gerektiğini belirtiyor.

Maç falan oldumu bütün takıma ana avrat düz gidiyor adamlar, rezil olmamak için herhalde
Yok bildiğin rezil olmamak için kapatıyorlar. Zekaları pek parlak değil postlardan da anlaşılacağı üzere. Bizim forumlarda falan dalga geçildiğini biliyorlar o yüzden forum yöneticileri kapatıyor. Yazan insanların profilinden kendileri de utanıyor eminim buna.

Geri
Üst Alt