Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Şuting uygulamak, wow.! Olalala..
🤣

Bu kısım elemanın azılı bir febe taraftarı olduğunu gösteriyor zaten. Abartmak için bu gerizekalıca tabirleri bunlar icat ediyor.

:)

Amatörün tozunu yutanlar ? Şuting uygulamak.

Mahalle maçında daha iyilerini atmadıysam adam değilim.

Eyvah uyaniyorlar diyorsun. Sonra tek maca/transfere bakiyor tekrar uykuya dalmalari

Cok guzel
Bu gerizekalılar asla akıllanmaz.

Ali 2 transfer de daha patlatırsa CL'yi alırız moduna girerler kodumun koyunları.

20241021_163423.webp

Güzel güzel Fener yine Temmuz ayında istediğimiz kıvama geldi.

Bu arapların 2 sezondur hazırlık maçı kazanmadığını bilmiyor enayiler. Geçen sezon Elche’ye falan da tokatlanıyordu. Umarım Benfica ve Lazio maçlarını da kazasız atlatır iyice havaya girsinler.

Bence bu kendi oyuncularını övüp Osi ile falan kıyaslamaları komik değil artık.

Çoğunun derdi etkileşim, aptallıkla etkileşim tabanlı hareketleri karıştırmaya başladık.
en doğrutespit etkileşim kasmak için harika bir kulüp olması kısmıdır.

bazen twitterda fenerli bir hesap açıp milleti trollesem mi diye düşünmüyor değilim.

galatasaraylı bir sayfa olarak istersem de trolleyemem çünkü yazdığım şeyler gerçeğe yakın olurdu . Ama suyun öbür tarafında, her konuda malca iddialarda bulunurdum ve bunların taraftarlar da bir karşılığı olurdu.

Bunu bırakın tdmiz, top toplayıcımiz dese kulüpten gidene kadar nöbet tutardım. Allah belalarını vermiş :asd:

Adam çıldırtıcı derecede doğru konuşmuş yalnız Hocam.

İnşallah çıldırıp tazminatıyla gönderip daha kötü bir hoca alırlar diyelim.

Adam çıldırtıcı derecede doğru konuşmuş yalnız Hocam.

İnşallah çıldırıp tazminatıyla gönderip daha kötü bir hoca alırlar diyelim.
Daha kötü hoca yok derken bir şekilde buluyorlar, Ali başarılı bu konuda😄

Bilmiyorum, Avrupa'da daha iyisini istemeyen kişiye tahammül edemezdim kulubumde. 200+ milyon Euro'luk takimin yeri Cl değil demek garip. Onda biri bütçeyle takımlar clde galibiyetler alıyor yeri geliyor.

Şuting uygulamak, wow.! Olalala..
🤣

Bu kısım elemanın azılı bir febe taraftarı olduğunu gösteriyor zaten. Abartmak için bu gerizekalıca tabirleri bunlar icat ediyor.
Kafalar pırıl pırıl
Bunların sd leri de mesela bu kafada yıllardır
O yüzden cortingen pardon şutingen

Geri
Üst Alt