Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.702
- 37.142
- 3.798
Sadece Avrupa'da olacak olan göğüs sponsorluğu oysa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada birşey itiraf edeyim benim babamda fenerli ama fanatik değil maç felan izlemez hatta 6-0 lık maçta ben fenerliydim sözde ama 1 gram sevinmediydim normal dizi izler gibi izlediydim sonra da galatasaraylı oldum sarının yanına kırmızı yakışır abi ...
ZIRLAMALAR başlamış.
Bu ve bunun gibi pis insanların paylaşımlarını doğrudan buraya taşımayın lütfen. Anlamsızca etkileşim veriyoruz, amaçlarına da ulaştırmış oluyoruz bunları.ZIRLAMALAR başlamış.
kim olduğu hakkında en ufak fikrim yok. random biri sanmıştım.Bu ve bunun gibi pis insanların paylaşımlarını doğrudan buraya taşımayın lütfen. Anlamsızca etkileşim veriyoruz, amaçlarına da ulaştırmış oluyoruz bunları.
Mesela bu paylaştığınız kişi rezil birisi, yıllardır engelli hesabı. Icardi gözaltı muhabbetlerini ortaya atan, yalan haber ile ortalığı birbirine katan terbiyesizin teki. Gülünsün, muhabbet dönsün istiyorsanız da alabilirseniz ekran görüntüsü alın buraya öyle atın lütfen.
ZIRLAMALAR başlamış.
Benim de isime gelir ilk hafta yurtdisi tatilde oldugum icin izleyemeyecektim zatenErtelensin daha iyi. Alanya'nın takım biraz daha oturunca oynarlar. Bu takımlar sezon başı çok dağınık oluyorlar.
Gerçi bunlar da Fenerin B takımı gibi.. O da var.