Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Bizim basında ilginç şekilde cok haber çıkmadı fakat yali koc ingiltereye gittiğinde cok konuşulmuş mou nun tazminat taleplerini yazmış günlerce gazeteciler ,kuzenim londradan geldi onunla konuşurken demisti

ZIRLAMALAR başlamış.
Bu ve bunun gibi pis insanların paylaşımlarını doğrudan buraya taşımayın lütfen. Anlamsızca etkileşim veriyoruz, amaçlarına da ulaştırmış oluyoruz bunları.

Mesela bu paylaştığınız kişi rezil birisi, yıllardır engelli hesabı. Icardi gözaltı muhabbetlerini ortaya atan, yalan haber ile ortalığı birbirine katan terbiyesizin teki. Gülünsün, muhabbet dönsün istiyorsanız da alabilirseniz ekran görüntüsü alın buraya öyle atın lütfen.

Bu ve bunun gibi pis insanların paylaşımlarını doğrudan buraya taşımayın lütfen. Anlamsızca etkileşim veriyoruz, amaçlarına da ulaştırmış oluyoruz bunları.

Mesela bu paylaştığınız kişi rezil birisi, yıllardır engelli hesabı. Icardi gözaltı muhabbetlerini ortaya atan, yalan haber ile ortalığı birbirine katan terbiyesizin teki. Gülünsün, muhabbet dönsün istiyorsanız da alabilirseniz ekran görüntüsü alın buraya öyle atın lütfen.
kim olduğu hakkında en ufak fikrim yok. random biri sanmıştım.

anlaşılmıştır kapitan

Ertelensin daha iyi. Alanya'nın takım biraz daha oturunca oynarlar. Bu takımlar sezon başı çok dağınık oluyorlar.

Gerçi bunlar da Fenerin B takımı gibi.. O da var.
Benim de isime gelir ilk hafta yurtdisi tatilde oldugum icin izleyemeyecektim zaten

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt