Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Evet geçen gün bu mevzu üzerine @Keramettin TANRIVERDİ ile de konuşmuştuk burada ,ali dönemi borçları söylenen doğrudur demisti ben hiç inanmıyorum buna aziz döneminden daha gizli çünkü elde veri yok seninde dediğin gibi kaç senedir oyuncu alıyorlar sponsor alıyorlar ama kap açıklamasından en ufak malı detay yok sorgulayanda yok nasil olsa normal şartlarda spk açısından filan yaptıkları suç, oyuncu aliyor aldık diyor sadece sponsor sliyor hayırlı olsun diyor sukadar senelik diyor üstelik sponsorları hepsi alinin aile şirketinden firmalar ve 10 senedir başarı gelirleri yok yani elde somut veriler yokken bunların borçları azaldı demek inandırıcı olmaz ki aziz çıktı yüzlerine vurdu ,ali mikrofonu kapattı hemen
Denetim diye birsey olsa bunlar çoktan çuvallardi dua etsinler yaşadıkları ulkeye
Yav inanmayan inanmasın

BB’nin kontrol ettiği bilançoda, olmayan rakam olamaz diyorum. Kulübün taahhüt ettiği rakam da bilançolarında yazıyor,

Sizse elinizde olmadan aksini iddia ediyorsunuz. İspat edin desem elinizde kanıt yok.

Fenerlilerin Galatasaray Osimhen’i kara parayla alıyor demesinden farkı yok bunun.

İstediğinize inanın ne diyeyim.

Yav inanmayan inanmasın

BB’nin kontrol ettiği bilançoda, olmayan rakam olamaz diyorum. Kulübün taahhüt ettiği rakam da bilançolarında yazıyor,

Sizse elinizde olmadan aksini iddia ediyorsunuz. İspat edin desem elinizde kanıt yok.

Fenerlilerin Galatasaray Osimhen’i kara parayla alıyor demesinden farkı yok bunun.

Hiç anlamam şu borç falan işlerinden de bunlar borçlanmayı derneklere yüklemiş olabilir mi ? Öyle birşeyler oluyordu klüplerde klübün borcu dernek borçları gibisinden klüp borcu az göstermek için ?

Hiç anlamam şu borç falan işlerinden de bunlar borçlanmayı derneklere yüklemiş olabilir mi ? Öyle birşeyler oluyordu klüplerde klübün borcu dernek borçları gibisinden klüp borcu az göstermek için ?
Dışardan ceplerinden para veriyorlardır ya da taahhütü kendilerine alıyorlardır mümkün.

Derneklere de yükleyebilirler o da mümkün ama dernek ile Sportif AŞ arasındaki ilişkiye bakmak lazım.

Dışardan ceplerinden para veriyorlardır ya da taahhütü kendilerine alıyorlardır mümkün.

Derneklere de yükleyebilirler o da mümkün ama dernek ile Sportif AŞ arasındaki ilişkiye bakmak lazım.
Peki muhattabin yapikredi olmasindan kaynaklı bir işler çevrilebilir mi Keramettin? Çok ütopik biliyorum ama, merak ettim

Peki muhattabin yapikredi olmasindan kaynaklı bir işler çevrilebilir mi Keramettin? Çok ütopik biliyorum ama, merak ettim
Yok BB borçları tek kurum üzerinden, yani mümkün ama o kadarını sanmıyorum.

Bana biraz borsa hareketleri garip geliyor fenerin daha çok.

2024 rakamlarına baktım (2025 açıklanmamış.) söylenen yaklaşik 500 milyon avro borcun
*Bankalar Birliği kısmı sportif AŞ'ye(80 milyon avro.)
*Şahıslara:Ali Koç'a 1.6 milyon lira (35 m. avro) (Geri almayacağım demiş. Sponsorluk harici manyak para.)
*Sporcu , bonservis taksidi vb. ileri tarihli ödemeler(100 m. avro)
*Dernek borcu:Gerisi dernek borcu, yaklaşık 280 m. avro.

Yalnız dernek de sportif AŞ'ye borçlu ise (orası açık değil.) o borç yok sayılır. Bizde bu rakam yaklaşik 5 milyar civarı idi(110 m. avro.) finansal borç harici(Bankalar Birliği) oyuncu,bonservis taksidi;vergi ödemesi vs. olmayınca Dursun Özbek ilk defa borçsuz bir kulübüz diye nâralar atıyordu.
Fenerbahçe'nin muhtemelen bu dernek borcu farklıdır, çünkü belirtilen rakamlarda onlar amatör şubelere de yatırım yaptıkları için yıllık yaklaşık 12 m. avro zarar göstermişlerdi hem de sponsorluklara rağmen. 7 yılda sadece amatör şube borçları 100 m. avroya yakın olur. Zaten karanlık alan da burası bence, futbolda oyuncu satışı, trübün gelirleri, sponsorluklar, Avrupa gelirleri vs. derken döndürülebilir bir borç var. Amatörler işin içine girince oradaki açığı kapamak için "borsa olayları, hisse satışı vb. ek bir şeyler" yapıyor olmaları gerekir. Ya da Aziz'in dediği gibi oradan borçlanmaya devam edip 25 milyara kadar borçları çıkmış da olabilir.

2024 rakamlarına baktım (2025 açıklanmamış.) söylenen yaklaşik 500 milyon avro borcun
*Bankalar Birliği kısmı sportif AŞ'ye(80 milyon avro.)
*Şahıslara:Ali Koç'a 1.6 milyon lira (35 m. avro) (Geri almayacağım demiş. Sponsorluk harici manyak para.)
*Sporcu , bonservis taksidi vb. ileri tarihli ödemeler(100 m. avro)
*Dernek borcu:Gerisi dernek borcu, yaklaşık 280 m. avro.

Yalnız dernek de sportif AŞ'ye borçlu ise (orası açık değil.) o borç yok sayılır. Bizde bu rakam yaklaşik 5 milyar civarı idi(110 m. avro.) finansal borç harici(Bankalar Birliği) oyuncu,bonservis taksidi;vergi ödemesi vs. olmayınca Dursun Özbek ilk defa borçsuz bir kulübüz diye nâralar atıyordu.
Fenerbahçe'nin muhtemelen bu dernek borcu farklıdır, çünkü belirtilen rakamlarda onlar amatör şubelere de yatırım yaptıkları için yıllık yaklaşık 12 m. avro zarar göstermişlerdi hem de sponsorluklara rağmen. 7 yılda sadece amatör şube borçları 100 m. avroya yakın olur. Zaten karanlık alan da burası bence, futbolda oyuncu satışı, trübün gelirleri, sponsorluklar, Avrupa gelirleri vs. derken döndürülebilir bir borç var. Amatörler işin içine girince oradaki açığı kapamak için "borsa olayları, hisse satışı vb. ek bir şeyler" yapıyor olmaları gerekir. Ya da Aziz'in dediği gibi oradan borçlanmaya devam edip 25 milyara kadar borçları çıkmış da olabilir.
450 m euro civarında geçen açıkladıkları.

25 milyara yakın ediyor zaten bu da.

Ali’nin verdiği rakam 70 m euro gözüküyor. 70 de kalan BB borçları.

Istatistigi merak ettigim icin soruyorum.

Aklima iki takimli lig olan Iskoc ligi geliyor. O yuzden en cok ikinci olan takim ya Rangers ya da Celtic'tir diye dusundum. Dogru mu?
Maalesef bahsettiğin takımlar listede yok.
En çok ikinci olan takım 28 ikincilikle Barcelona.
Fenerbahçe 26 ikincilikle 2.inci.
Bir kaç seneye kadar bu rekoru da eline geçirir Fenerbahçe’miz.

Maalesef bahsettiğin takımlar listede yok.
En çok ikinci olan takım 28 ikincilikle Barcelona.
Fenerbahçe 26 ikincilikle 2.inci.
Bir kaç seneye kadar bu rekoru da eline geçirir Fenerbahçe’miz.
Eski Iskoc Ligi sayilmamis sanirim. Scottish Premier League sayildiysa sadece, evet listede yoktur. Simdi baktim 1890'dan beri Celtic 32 defa ikinci olmus :D Rangers 36 defa ikinci olmus :D

Yav inanmayan inanmasın

Aziz Yildirim Divan Kurulu'nda borclar hakkinda yalan mi soylemis? Konu ne?

Geri
Üst Alt