- 18 Temmuz 2009
- 82.146
- 240.109
- 5.263
Yav inanmayan inanmasınEvet geçen gün bu mevzu üzerine @Keramettin TANRIVERDİ ile de konuşmuştuk burada ,ali dönemi borçları söylenen doğrudur demisti ben hiç inanmıyorum buna aziz döneminden daha gizli çünkü elde veri yok seninde dediğin gibi kaç senedir oyuncu alıyorlar sponsor alıyorlar ama kap açıklamasından en ufak malı detay yok sorgulayanda yok nasil olsa normal şartlarda spk açısından filan yaptıkları suç, oyuncu aliyor aldık diyor sadece sponsor sliyor hayırlı olsun diyor sukadar senelik diyor üstelik sponsorları hepsi alinin aile şirketinden firmalar ve 10 senedir başarı gelirleri yok yani elde somut veriler yokken bunların borçları azaldı demek inandırıcı olmaz ki aziz çıktı yüzlerine vurdu ,ali mikrofonu kapattı hemen
Denetim diye birsey olsa bunlar çoktan çuvallardi dua etsinler yaşadıkları ulkeye
BB’nin kontrol ettiği bilançoda, olmayan rakam olamaz diyorum. Kulübün taahhüt ettiği rakam da bilançolarında yazıyor,
Sizse elinizde olmadan aksini iddia ediyorsunuz. İspat edin desem elinizde kanıt yok.
Fenerlilerin Galatasaray Osimhen’i kara parayla alıyor demesinden farkı yok bunun.
İstediğinize inanın ne diyeyim.