Eser Say
Tecrübeli Üye
- 12 Temmuz 2015
- 7.449
- 5.020
- 1.483
sadece sosyal medya galiba, çok detaya bakamadımSosyal medya trolleri mi sadece yoksa medyadaki yorumcular da var mı listede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sadece sosyal medya galiba, çok detaya bakamadımSosyal medya trolleri mi sadece yoksa medyadaki yorumcular da var mı listede
https://x.com/lakeoftears1907 şu eleman yazıyormuş çok detaya hakim değilimListe varsa atın lütfen
![]()
yaran spor tweetleri
espressolab’in içindeki fenerliler, espressolab’in dışındaki fenerlileri espressolab’i protesto ediyorlar diye alkışlıyor. zeka seviyeleri muhteşem. tweeti atan fenerli de kendi taraftarı espressolab...gss.gs
baklavayımuhalif başkanlarıda ağzına alıo
Bu herif transferlerini aciklayan gayriresmi hesapları değil miydi? Sami yen gibihttps://x.com/lakeoftears1907 şu eleman yazıyormuş çok detaya hakim değilim
Aynen iyi duyumcuydu bu. Transferlerini hep önceden söylüyordu.Bu herif transferlerini aciklayan gayriresmi hesapları değil miydi? Sami yen gibi
12 numaranın admini ya da onun yönlendirdiği birisiBu herif transferlerini aciklayan gayriresmi hesapları değil miydi? Sami yen gibi
Gerçek diildir diyordum duyduğumda, hâlâ gerçek mi diil mi karar veremedim.
Aylık 20.000 dolara x birçok kişi paralı* taraftarlık yapar, neden kurulu düzeni bozup ifşa işine girdiler acaba? Biri ihaleyi mi yükseltti, parası mi geç yattı? Ümit Özatin tersi olmuş durum12 numaranın admini ya da onun yönlendirdiği birisi
Bir davada isim çıkmıştı Mehmet Alakuş mu neydi
Ben herkese verdiklerini düşünmüyordum Ayetullah zaten Sami Yen olmaya çalışan bir hesaptı o belliydi de.
20 bin dolara kitle oluşturup yönetim övmek, kolay iş gibi.
güzel para.
nereye başvuruyoruz bilen varsa![]()
Gülüp eylenelim diye buraya geldik ama bunların klinik vaka durumu artık güldürmeyen bir noktaya geldi. Şu başlığa bir bakın. En az sarı ve kırmızı kart gören takımın elemanları, en çok kart gösterilmiş takım aleyhine başlık açmış. Yahu sizin adınıza artık biz utanıyoruz şu yaptıklarınızdan.
Şunu yapan bir adamın gücü tamamen eline geçirdiğinde neler yapabileceğinin sınırı yoktur. Hatta şuan bile para gücüyle neler yapıyor, nereleri dizayn ediyor kim bilirBugün sözcü gazetesinin yazdığına göre baklava haberinden dolayı ambargo yemişler. Hem tv hem gazeteye ambargo koymuşlar