Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Bu herif transferlerini aciklayan gayriresmi hesapları değil miydi? Sami yen gibi
12 numaranın admini ya da onun yönlendirdiği birisi

Bir davada isim çıkmıştı Mehmet Alakuş mu neydi

Ben herkese verdiklerini düşünmüyordum Ayetullah zaten Sami Yen olmaya çalışan bir hesaptı o belliydi de.

20 bin dolara kitle oluşturup yönetim övmek, kolay iş gibi.

12 numaranın admini ya da onun yönlendirdiği birisi

Bir davada isim çıkmıştı Mehmet Alakuş mu neydi

Ben herkese verdiklerini düşünmüyordum Ayetullah zaten Sami Yen olmaya çalışan bir hesaptı o belliydi de.

20 bin dolara kitle oluşturup yönetim övmek, kolay iş gibi.
Aylık 20.000 dolara x birçok kişi paralı* taraftarlık yapar, neden kurulu düzeni bozup ifşa işine girdiler acaba? Biri ihaleyi mi yükseltti, parası mi geç yattı? Ümit Özatin tersi olmuş durum

güzel para.

nereye başvuruyoruz bilen varsa :asd:

20 bin dolar trollük için çok iyi para ama ali k. trollüğü için bilemedim. O paraya anonim de olsan şu kepazelik çekilir mi, binlerce kişinin önünde dün siyah dediğine bugün beyaz denir mi bilemedim.

Gülüp eylenelim diye buraya geldik ama bunların klinik vaka durumu artık güldürmeyen bir noktaya geldi. Şu başlığa bir bakın. En az sarı ve kırmızı kart gören takımın elemanları, en çok kart gösterilmiş takım aleyhine başlık açmış. Yahu sizin adınıza artık biz utanıyoruz şu yaptıklarınızdan.

Bir camia ancak bu kadar doğruluktan sapıp gerçeklikten kopabilir. Sonra Allah bizi sevmiyor işimiz rast gitmiyor diyorlar, niye sevsin, nasıl rast gitsin?

Yalan, dolan, iftira, gıybet, hile, hülle, kayrılma, adaletsizlik, algı hepsi sizde bir de utanmadan Allah diyorsunuz.

Siz bu karakterle ancak şeytandan kupa alırsınız ki enteresandır o da gerçekleşti zaten.

Bugün sözcü gazetesinin yazdığına göre baklava haberinden dolayı ambargo yemişler. Hem tv hem gazeteye ambargo koymuşlar

Bugün sözcü gazetesinin yazdığına göre baklava haberinden dolayı ambargo yemişler. Hem tv hem gazeteye ambargo koymuşlar
Şunu yapan bir adamın gücü tamamen eline geçirdiğinde neler yapabileceğinin sınırı yoktur. Hatta şuan bile para gücüyle neler yapıyor, nereleri dizayn ediyor kim bilir

Geri
Üst Alt