Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.725
- 4.370
- 778
bunlar gerçekten sınır tanımıyor
orjinali
orjinali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Çok başka büyüklük adı yok

Tam bunu atmaya geldim hehe.-
Hangi topic? Sadece üyeler mi görüyor?Malum forumu okuyorum da şimdi; osimhen'in al hilal'in görüşme teklifini bir daha reddetmesiyle ilgili sayfalardayim. Gay iftirası atıp, ağza alınmayacak sözler söylüyorlar osimhen için. Etimle kemiğimle her şeyimle nefret ediyorum bu orman çocuklarından. NFVAS ulan. Tek seferlik mazur görün lütfen. Bunların kalpleri kömür karası. Güzel olan hiç bir şeyi haketmiyorlar. Biraz daha delirin de intihar edip oksijen miktarini arttırın pislik şikeciler.
SS alıp atsana, bizde okuyup gülelim.Malum forumu okuyorum da şimdi; osimhen'in al hilal'in görüşme teklifini bir daha reddetmesiyle ilgili sayfalardayim. Gay iftirası atıp, ağza alınmayacak sözler söylüyorlar osimhen için. Etimle kemiğimle her şeyimle nefret ediyorum bu orman çocuklarından. NFVAS ulan. Tek seferlik mazur görün lütfen. Bunların kalpleri kömür karası. Güzel olan hiç bir şeyi haketmiyorlar. Biraz daha delirin de intihar edip oksijen miktarini arttırın pislik şikeciler.