Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Jose Mourinho: "Hoca olarak benim istediğim şeyleri başkan da görüyordur diye düşünüyorum. Çünkü bugün maça baktığımız zaman herkes eksik olan şeyi, yapılması gerekeni görüyordur diye düşünüyorum. Feyenoord maçına 7 günlük çalışma süremiz kalacak. Dolayısıyla neyin eksik olduğu ortada."

Benfica maçı sonrası topu yönetime attı. Ben ne yapayım benden bu kadar, isteklerim yerine gelmiyor minvalinde açıklama. Mızıkçılığa başladı.

Jose Mourinho: "Hoca olarak benim istediğim şeyleri başkan da görüyordur diye düşünüyorum. Çünkü bugün maça baktığımız zaman herkes eksik olan şeyi, yapılması gerekeni görüyordur diye düşünüyorum. Feyenoord maçına 7 günlük çalışma süremiz kalacak. Dolayısıyla neyin eksik olduğu ortada."

Benfica maçı sonrası topu yönetime attı. Ben ne yapayım benden bu kadar, isteklerim yerine gelmiyor minvalinde açıklama. Mızıkçılığa başladı.
Sabah Aziz Yıldırımın Ali Koça mourinhoyla ilgili söylediklerini açıklayayım mı demesi kulağına gitmiştir

İrfan Can Kahveci: "Bugün iyi başlayamadık maça. Sonra toparladık. 2-2'den sonra yediğimiz gol, çalışmadığımız şeylerden oldu. Bunları da çalışıp daha iyisini yapacağız.

Jose Mourinho takımında kanat oynamak kolay değil. Bu sezon daha dinamik ve performans gerektiren bir oyun oynuyoruz. Geçen seneden farklı bir profil oluşacak gibi görünüyor. Bazen de topa sahip olup oyunu tutmalıyız. Bu şekilde daha az yoruluruz. Ben de elimden geleni yapıyorum."

Topa sahip olup az yorulmak he. Futbolun şifrelerini çözüyorlar. Dikkat! Hey allam.

Benfica şu seviyesiyle ağızlarının payını verdi.

Sabah sabah bunların dünkü kongre saatindeki mesajlarını okuyayım dedim. 50 sayfa boyunca eski başarısız başkanlarını övdüler ama onun " şampiyonluk farkı 6 oldu; 10 yıl gerideyiz" sözleriyle ilgili tek şey yazmadilar. Bu sahte yıldızlarla öyle beyinleri yıkanmış ki...

Bu mizikciliginda asiri haksiz degil bu arada, CL ihtinalini yonetim pompaliyor ama adam AVL yinkabullenmis modda.

Feyenoorda elenirlerse belki avl playoffunda bile sacmalayacaklar belli olmaz(gerci bu olmasin konferans cok hafif siklet.. fiksturlerinde o kadar rahat avrupa sureci olmamali)

Sabah sabah bunların dünkü kongre saatindeki mesajlarını okuyayım dedim. 50 sayfa boyunca eski başarısız başkanlarını övdüler ama onun " şampiyonluk farkı 6 oldu; 10 yıl gerideyiz" sözleriyle ilgili tek şey yazmadilar. Bu sahte yıldızlarla öyle beyinleri yıkanmış ki...
Aziz denen karaktersiz şerefsizide biiyoruz.Herkes hatta bizim bazı taraftarlarda öyle sempatik gösteriyor öyle büyütüyor ki bu adamı şaşkınlıkla izliyorum.Bunların genel kurulda geçmişten örneklerle buna nasıl cevap veremiyorlar inanılır gibi değil.İt gibii herkese saldırıyor adam.Bunlar acınacak halde ve türkiyenin en büyüğü olmamız hiç şaşrtmıyor beni.
İki tane şerefsiz parmağında oynatıyor koca klübü.Ondan sonra büyük klübüz yersen.

Geri
Üst Alt