- 31 Ağustos 2021
- 70.366
- 50.361
- 3.843
Basmis filtreyi sari kirmizi gostermek icin.Isik vurmus, beyaz renk degil mi o hahahahah
O sebeple aciyorum dedim ya bu cabalara.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basmis filtreyi sari kirmizi gostermek icin.Isik vurmus, beyaz renk degil mi o hahahahah
fenerbahçe işte böyle bir kulüp.
en kötü gününde bile yazın bir akşam üstü durup dururken orospu evlatlarının götünü yakar. her türlü haramı yiyen, müzesinde helal kupa olmayan düşmanı ağzından maklube yağı damlatarak göt yanığından gelip tespit sıçar. bütün ülkelerde uygulanan prosedür fenerbahçe'ye yaramasın diye uygulanmaz. daha önce de dedik; devran döndüğünde bugünkü gibi başımız dik fenerbahçeliyiz demeye devam edeceğiz. malum camia seyircisi “futbolla ilgim yok, zamanında turuncu-bordolu takımın maçlarını izlerdim” diyecek.
tanım: fenerbahçe'nin sike sike aldığı 28 şampiyonluk.
Kobanili teröristin evladına bak hele sen… anasını mağaralarda hamile bırakmışlar da öyle dünyaya gelmiş şerefsiz…kodumun şizofrenine bak
sinirden kendini s***** üzere mg malı
başı dikmiş
koduğmun şikecisi
Orda da ikinci olması çok daha ironikMaalesef bahsettiğin takımlar listede yok.
En çok ikinci olan takım 28 ikincilikle Barcelona.
Fenerbahçe 26 ikincilikle 2.inci.
Bir kaç seneye kadar bu rekoru da eline geçirir Fenerbahçe’miz.
Duran'i aldılar ya +20 milyonaparaları cidden yok galiba. yoksa ali en kötü ismi 'hebele hübele'' olan birini 20+ bonuslara alırdı şimdiye.