Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.646
- 91.807
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En-Nesyri herhalde.Tutmaya çalıştıkları kim?
NesrinmişTutmaya çalıştıkları kim?
Kobani sponsorluğuna kızıyor ki haklı, omurgalı taraftarlar da var aralarında Boyle yediremeyenler. Adamların Ceo su Turkiyeli diye acıklama yapıyor bildiğin bölücü yani.
Evet öyleymiş bende şimdi baktım çok acayip ya...Kobani sponsorluğuna kızıyor ki haklı, omurgalı taraftarlar da var aralarında Boyle yediremeyenler. Adamların Ceo su Turkiyeli diye acıklama yapıyor bildiğin bölücü yani.
“Tüm Türkiyeliler ve halkımız” ifadesi nedir tam olarak? Bu kamuoyuna açıklanması gereken bir söylem çünkü burada ciddi bir kavramsal problem var. “Türk” kavramını “Türkiyeli”ye dönüştürmek zaten uzun süredir ulus-devlet anlayışına ters bir eğilimdi, bunu sosyalist jargonla açıklamak mümkün; peki ya “ve halkımız” ne demek? “Türkiyeliler” diyerek zaten ulusal kimliği muğlaklaştırmışsınız, şimdi bir de bunun dışında başka bir “halk” mı tanımlıyorsunuz?Evet öyleymiş bende şimdi baktım çok acayip ya...
Buna söylenecek çok şey varda, banlanırız renkdaş“Tüm Türkiyeliler ve halkımız” ifadesi nedir tam olarak? Bu kamuoyuna açıklanması gereken bir söylem çünkü burada ciddi bir kavramsal problem var. “Türk” kavramını “Türkiyeli”ye dönüştürmek zaten uzun süredir ulus-devlet anlayışına ters bir eğilimdi, bunu sosyalist jargonla açıklamak mümkün; peki ya “ve halkımız” ne demek? “Türkiyeliler” diyerek zaten ulusal kimliği muğlaklaştırmışsınız, şimdi bir de bunun dışında başka bir “halk” mı tanımlıyorsunuz?
Bu ifadeyle yüz yıllık ulusal kimlik inşasını ve anayasal bütünlüğü görmezden gelen bir yaklaşım sergilenmiş. Bu konunun kamuoyuna net ve açık bir şekilde anlatılması şarttır.
söverim ben çünkü küfür ederim dümdüz giderim 
şu malı paylaşmayalım