- 27 Haziran 2009
- 7.609
- 2.457
- 2.418
Geri açmış hesabı
hani kapatıyordu 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hani kapatıyordu 

Yok 50 bin euroymus. 2 milyon liradan 200 tane forma ve atkı seti almış albayrak. 400 milyon lira yani. Eski parayla 400 trilyonNasıl ya 10k lira değil mi fiyatı
Bu YouTube tarafı ya da yayıncılık tarafında hepsi birer şirket aslında. Bu arkadaşlar da muhtemelen o şirketin bir çalışanı, parçası olmuşlardır.Bu Hilmi ve Turan bir kuruş kazanıyor mu acaba süreçten ne alakaysa bunu merak ettim
Burada tahmin olacak benimki tabii ama abi kardeş ilişkisi hesabı yürüyen bir süreç var gibi onlar da genç çocuklar orada olmayi sans kabul edip devam ediyor olabilirler gibi geldi sanki bana umarım iyi kötü bir hakedisleri vardır sonuçta emekleri var htalks yansıttığı kişi itibariyle boş geçmez gibi ama temsili bir şey de sıkıyor gibi de geliyor aslında epey emekleri var aynı işi daha boş şekilde yapıp milyonlar kazanan faydasızlar var u. Özat gibiBu YouTube tarafı ya da yayıncılık tarafında hepsi birer şirket aslında. Bu arkadaşlar da muhtemelen o şirketin bir çalışanı, parçası olmuşlardır.
Çok uçuk gelirler dönüyor o dünyada. Elbet bir noktada iş ortaklıkları oluşuyor ister istemez. Kazançları olduğunu düşünüyorum, yıllardır o ekip birlikteBurada tahmin olacak benimki tabii ama abi kardeş ilişkisi hesabı yürüyen bir süreç var gibi onlar da genç çocuklar orada olmayi sans kabul edip devam ediyor olabilirler gibi geldi sanki bana umarım iyi kötü bir hakedisleri vardır sonuçta emekleri var htalks yansıttığı kişi itibariyle boş geçmez gibi ama temsili bir şey de sıkıyor gibi de geliyor aslında epey emekleri var aynı işi daha boş şekilde yapıp milyonlar kazanan faydasızlar var u. Özat gibi
Para almadan çalışmazlar orası da bir sektör sonuçta. Bu yayın yapan yüksek izlenmeli yayıncılarin ekipleri sağlam para kazanıyor.Bu Hilmi ve Turan bir kuruş kazanıyor mu acaba süreçten ne alakaysa bunu merak ettim
TR'de futbol içeriği yapıyor. Kim bilir ne hakaretler küfürler ediliyordur özellikle bir de Bjk'liler kendisi de kongre üyesi oranın. O yüzden bu yumuşak bile gelmiştir ona.kendi gülmesi işin eğlencesinin farkındalığı ama bir tık ayıp olmuş ya
Orasi farkli burda tanidigi ettigi adam sonucta , Hasan eyvallah bi adam ya.TR'de futbol içeriği yapıyor. Kim bilir ne hakaretler küfürler ediliyordur özellikle bir de Bjk'liler kendisi de kongre üyesi oranın. O yüzden bu yumuşak bile gelmiştir ona.
bu nasıl mesaj bu nasıl avatar ulan..
Grok değil GSrok.