Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Bu YouTube tarafı ya da yayıncılık tarafında hepsi birer şirket aslında. Bu arkadaşlar da muhtemelen o şirketin bir çalışanı, parçası olmuşlardır.
Burada tahmin olacak benimki tabii ama abi kardeş ilişkisi hesabı yürüyen bir süreç var gibi onlar da genç çocuklar orada olmayi sans kabul edip devam ediyor olabilirler gibi geldi sanki bana umarım iyi kötü bir hakedisleri vardır sonuçta emekleri var htalks yansıttığı kişi itibariyle boş geçmez gibi ama temsili bir şey de sıkıyor gibi de geliyor aslında epey emekleri var aynı işi daha boş şekilde yapıp milyonlar kazanan faydasızlar var u. Özat gibi

Burada tahmin olacak benimki tabii ama abi kardeş ilişkisi hesabı yürüyen bir süreç var gibi onlar da genç çocuklar orada olmayi sans kabul edip devam ediyor olabilirler gibi geldi sanki bana umarım iyi kötü bir hakedisleri vardır sonuçta emekleri var htalks yansıttığı kişi itibariyle boş geçmez gibi ama temsili bir şey de sıkıyor gibi de geliyor aslında epey emekleri var aynı işi daha boş şekilde yapıp milyonlar kazanan faydasızlar var u. Özat gibi
Çok uçuk gelirler dönüyor o dünyada. Elbet bir noktada iş ortaklıkları oluşuyor ister istemez. Kazançları olduğunu düşünüyorum, yıllardır o ekip birlikte

TR'de futbol içeriği yapıyor. Kim bilir ne hakaretler küfürler ediliyordur özellikle bir de Bjk'liler kendisi de kongre üyesi oranın. O yüzden bu yumuşak bile gelmiştir ona.
Orasi farkli burda tanidigi ettigi adam sonucta , Hasan eyvallah bi adam ya.

Ne yamugu var ne sivri dili var. Yanindakilerde iyi ve baya seviyeli muhabbet olarak. Keske her fenerli turan gibi olsa.

OxxPQvU.jpeg

Hep bir ağızdan öncelik Avrupa'da en az çeyrek yarı final diyorlar. Ligde 1. 2. olmuşsun önemli değilmiş.
Sanki fener 1 - 2 milyonluk maaş veriyor da hiç Avrupa önemli diyen yok

Geri
Üst Alt