Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Kendini ifşa etmeden nasıl duruyorsun lan orada? Ben olsam ilk gördüğüm posta küfür basar ifşa ederim kendimi…
pek post atmamaya çalışıyorum hocam arada atıyorum da inanılmaz sert giriyorlar.
hani bir fenerli nasıl post atar ? takıma destek olur dimi yok sen nasıl böyle söylersin salak herif? ortada takım mı var mal falan. hakaret yiyeceksem keyif alamam ki.

İçlerinde gerçeği söyleyen akıllı adamları aralarında barındırmamaları tam bir komedi yav. :asd:
Ama bunların space odalarındaki derlemelere dalga geçmek için bile 2 dakikadan fazla tahammül edemiyorum. 2 kelimelerinden biri küfür, en küçüğü belki 25 yaşında ama daha birbirlerini dinleme adabını bile kazanamamışlar. Sunulan argümanların saçmalığına zaten girmiyorum bile. Acınacak bir vaziyet bu. Genel taraftar kitlesinin kalitesini gözler önüne seriyor.

Cehennem
maxresdefault.jpg

Altan Tanrıkulu:“Kerem Aktürkoğlu transferini tamamen karşılama sözü veren yönetici Hakan Safi’nin limanı var.

Kocaelispor ile de ilişkileri çok iyiymiş. Niko Jankovic’i Kocaelispor’a almak istiyormuş. Duyduğum direkt Fenerbahçe’ye transfer değil.”

Bir kulübün yöneticisi başka kulüp adına transfer yapıyor. Dursun Özbek'e ceza verdirmekle tehdit ettiği Etik Kurulu'nu harekete geçirecek mi tff başkanı hödükoğlu göreceğiz.

Eski galatasaray başkan yardımcılığı mesleği mi :crushed:

Fb'liler gerçekten zor durumda. Konunun GS ile ilgisi ne 4 ay Elmas yönetiminde olması ile Rezan Epözdemir soruşturmasının suçlandığı suçların bağlantısı ne diye soramıyorlar bile. Hayır kendi mevcut yöneticileri Hulusi Belgü- Demir Yumruk operasyonu, Burak Kızılhan- Fetö borsası yazsa mesela madem bu kadar çok meraklı ise. Kafaca çok zor durumdalar gerçekten.

Geri
Üst Alt