- 2 Nisan 2012
- 40.167
- 19.860
- 2.548
Eziklik seviyeleri inanılır gibi değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurtuluş savaşı dönemi ülkede okuma yazma oranı çok düşükmüş. O zamanki insanlara mikrofon uzatabilsen muhtemelen derdini bugünkülerden daha düzgün anlatırlardı.Farkı mı kaldı ki. Bir tık daha iyiyizdir belki o kadar.
Ben Galatasaray taraftarının Fenerbahçe'yi kendi seviyesinde görüp o düzeyde değerlendirmesini anlamlandıramıyorum. Bunlar bu ülkenin Avrupa düzeyinde 3. kulübü. Bizimle aynı seviyede değiller, basit bir tur bile geçseler merkez medyada saatlerce övünebilirler. Kollektif kırılma yaşananı baya oldu. Sadece medyada bu farkı çok hissettirmiyorlar diye garipsiyor olabiliriz.Yuh yani, ulan bir tur atladiniz neyi kutluyorsunuz? Haydi yillar sonra CL girseydiniz bu tür hareketli anlardim ama bu kadardi da fazla, olurda CL girerlerse heralde Ali Koc ve ekibi sampiyon olmus gibi 40 gün kutlarlar.
Alkislarla katildim su tespite. O kadar dogru ki benceKurtuluş savaşı dönemi ülkede okuma yazma oranı çok düşükmüş. O zamanki insanlara mikrofon uzatabilsen muhtemelen derdini bugünkülerden daha düzgün anlatırlardı.
adamların kapak fotosuRobin Mal Persie'nin yönettiği takımı yenince hemen U, hemen Koç dillemeleri ahahahahah
Ekli dosyayı görüntüle 298745
Bes yildiz ne lan serefsizler?
Boyle saklabanliklar yapacaklar ki kontrat uzatsinlarYuh yani, ulan bir tur atladiniz neyi kutluyorsunuz? Haydi yillar sonra CL girseydiniz bu tür hareketli anlardim ama bu kadardi da fazla, olurda CL girerlerse heralde Ali Koc ve ekibi sampiyon olmus gibi 40 gün kutlarlar.