Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Fener 20 verirken biz 30 verdik. Suçlu biz olduk. Ne mal adamlar. Fener 20ye alsa mutlu olurlardı, kardeşlikleri pekişirdi.
25(bonusla)+ İsmail Yüksek deniyordu onlara transferi konuşulurken. Bu arada anlatılana göre onlara da transferi çok yakınmış sonra Fb'nin açıklama video fikrini bir yerden duyunca TS sert çıkmış. 2010-2011 kupasının olduğu bir video ile duyurmakmış Fb'nin planı.

25(bonusla)+ İsmail Yüksek deniyordu onlara transferi konuşulurken. Bu arada anlatılana göre onlara da transferi çok yakınmış sonra Fb'nin açıklama video fikrini bir yerden duyunca TS sert çıkmış. 2010-2011 kupasının olduğu bir video ile duyurmakmış Fb'nin planı.
3 temmuzda duyuracaklarmis birde.

Yöneticinizin oğlu ultraaslan tribünü yapıyordu stadınizda gene serin hikayeler uydurmuş.

o tezi hemen çökerteyim
selcuk inanın babasi fenerli
enistem fenerli kuzenim galatasaray'li

böyle etkileşim icin kasmaya veya show yapmaya calisanlara yazık. siz verin gazi anasını satayim 11 yıldır sampiyonlugunuz yok

Yöneticinizin oğlu ultraaslan tribünü yapıyordu stadınizda gene serin hikayeler uydurmuş.

Oğlum geçen gün yazdım burada çocuk fener forması giyiyordu Galatasaray formasıyla gördüm şaşırdım diye… baba koyu fenerli… gidin kendinizi kandırın…

Yaparlar o kdar da arsızlar, tsliler de yalamaya devam etsinler hala bunları

Geri
Üst Alt