Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Şu görüntüleri gördükçe bizim genel kuruldaki kaliteye şükrediyorum.
Ne kadar saçma açıklamalar ve kararlar görürsek görelim şöyle bir şeyin yaşanma ihtimali yok mesela.
Kültür meselesi işte.

Divan'daki o kültür önüne geleni üye yapmayan, lise ağırlıklı yapımız sayesinde var. Elbette ufak bir miktar esnetilme yapılabilir ve dışarıdan üyeliğin önü de birazcık daha açılabilir AMA ileride yine bir başarısız dönem olduğunda hemen "lise şöyle lise böyle" diye bu düzeni ve geleneği tümden çöpe atma korosuna katılmayın. Yoksa birkaç senede FB kongresine döner bizim divan da...

Forumda tinerciler mi daha rezil, şikeciler mi daha rezil diye bi anket yapılsaydı; oyum net olurdu. Şikeciler daha rezil valla...

Divan'daki o kültür önüne geleni üye yapmayan, lise ağırlıklı yapımız sayesinde var. Elbette ufak bir miktar esnetilme yapılabilir ve dışarıdan üyeliğin önü de birazcık daha açılabilir AMA ileride yine bir başarısız dönem olduğunda hemen "lise şöyle lise böyle" diye bu düzeni ve geleneği tümden çöpe atma korosuna katılmayın. Yoksa birkaç senede FB kongresine döner bizim divan da...
%100 hemfikirim Haydar abi

Bu kadar agir küfürden sonra disarda hic denk gelmiyorlarmi ? Yoksa etraflarinda adam olmayinca birden bire o kisi görmemizlikten mi geliyorlar
Dövecek adam mesela ben, ortalığın yatışmasını bekler, sonra usulca yaklaşır, ardından "merhaba küçük enişte, sen bana şunu mu demiştin" diye gülümser. Sonra genelde bu tipler özür diler, abi der. Yok devam ederse duruma göre tek vuruş ya da ikili kombinasyon ile grogi olurlar. O noktada durur yardım edersin, kafasını yerden keser dilini kontrol edersin.

Ama bu tipleri bir tutan, ayıran varken küçük enişte takılırlar işte. Sahte kabadayılar, güvenli ortam. Toplumun %90 ı bunlardır. Birde benim gibi boksör eskileri veya cesurlar vardıt. Ömrüm bunlara terbiye etmekle geçti, ama bitmiyorlar mesela ben bitiremedim.

Hahahha resme bak. Ali Koç kayişi sıyırmış. Birde kürsüye çıkınca dehşet alkislanmis. Acayip bir topluluk ve ayin
IMG_20251018_192028.webp

Geri
Üst Alt