Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.229
- 23.747
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değnekçi müthiş bir benzetme mhy için
%100 hemfikirim Haydar abiDivan'daki o kültür önüne geleni üye yapmayan, lise ağırlıklı yapımız sayesinde var. Elbette ufak bir miktar esnetilme yapılabilir ve dışarıdan üyeliğin önü de birazcık daha açılabilir AMA ileride yine bir başarısız dönem olduğunda hemen "lise şöyle lise böyle" diye bu düzeni ve geleneği tümden çöpe atma korosuna katılmayın. Yoksa birkaç senede FB kongresine döner bizim divan da...
Seviyeye bak utanç verici.
Dövecek adam mesela ben, ortalığın yatışmasını bekler, sonra usulca yaklaşır, ardından "merhaba küçük enişte, sen bana şunu mu demiştin" diye gülümser. Sonra genelde bu tipler özür diler, abi der. Yok devam ederse duruma göre tek vuruş ya da ikili kombinasyon ile grogi olurlar. O noktada durur yardım edersin, kafasını yerden keser dilini kontrol edersin.Bu kadar agir küfürden sonra disarda hic denk gelmiyorlarmi ? Yoksa etraflarinda adam olmayinca birden bire o kisi görmemizlikten mi geliyorlar