Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Kerem denen arkadaş bizde de böyleydi, herhangi bir futbol takımının 25 milyon euro vermesi bile bir mucize. Son dokunuş yapıp gol atmasını beklersen belki işe yarar ama takımın starı olduğunu düşündüğü her yerde yarardan çok zarar yazar. Nötr bile değil, zarar.

Takım tam set oyununa yerleşmiş, inanılmaz bir ara pası deneyip topu kaptırır. Yanındaki adama dümdüz pas veremez, takımına kontra yedirir. Vuracağı yerde pas, pas atacağı yerde şut çeker.

Bunlara yazdığı zararı izlerken keyifleniyorum. Şerefli camiasında küme düşmek de nasip olur kendisine umarım.

Ulan şaka gibi yaw. K kart ve penaltı olmayınca bomboş takımlar.
Yorumcular da iki yüzlü.
Bjk 2 - 0 öne geçip 10 kişiden 3 - 2 yapınca yok fener şöyle iyi tedesco super.
Haftaya rakip kimse kesin kk yer
Bi halt oynadıkları yok. Bjk, ts, rize, bizim maç. Götü başı ayrı oynamasa bazılarının buradan toplayacakları puan 0. Fark 2 haneli olacak

Sane'nin konuşmasını çevirdiğinde. Kısaca Sane "bana penaltı gibi gelmedi saha içinde ama tekrar izlemek lazım" dedi. Bu da kötü İngilizcesiyle çevirmen yanlış çevirdi " Bana penaltı gibi geldi ama tekrar izlemek lazım" tarzı çevirerek tercüman yanlış çevirdi diye konuştu. Sosyal medyada da bunu göstererek algı yaptılar.
Onun yapacağı çeviriyi ben anca

Şuan küfür ettikleri adamlara uçaktan inerken bi domalmadıkları kalmıştı. Yalama sırasına girmişlerdi. 2 maç kazansınlar yine yalarlar.

Geri
Üst Alt