- 1 Mayıs 2018
- 57.912
- 48.691
- 3.873
yarın öbür gün işsiz kalırsam bakın ben iktidara yakınım gerekirse namaz kılan fotolarımıda gösteririm yani trt kadrosuna geçiş için hazırım demek
bravo halim destroyer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarın öbür gün işsiz kalırsam bakın ben iktidara yakınım gerekirse namaz kılan fotolarımıda gösteririm yani trt kadrosuna geçiş için hazırım demek
En azından özür dilemiş şimdi.
Bi halt oynadıkları yok. Bjk, ts, rize, bizim maç. Götü başı ayrı oynamasa bazılarının buradan toplayacakları puan 0. Fark 2 haneli olacakUlan şaka gibi yaw. K kart ve penaltı olmayınca bomboş takımlar.
Yorumcular da iki yüzlü.
Bjk 2 - 0 öne geçip 10 kişiden 3 - 2 yapınca yok fener şöyle iyi tedesco super.
Haftaya rakip kimse kesin kk yer
Onun yapacağı çeviriyi ben ancaSane'nin konuşmasını çevirdiğinde. Kısaca Sane "bana penaltı gibi gelmedi saha içinde ama tekrar izlemek lazım" dedi. Bu da kötü İngilizcesiyle çevirmen yanlış çevirdi " Bana penaltı gibi geldi ama tekrar izlemek lazım" tarzı çevirerek tercüman yanlış çevirdi diye konuştu. Sosyal medyada da bunu göstererek algı yaptılar.
Fener lider olma ihtimaline sevindiler asfasjhkfgbBiz bunu hep söyledik

Beni uzen kisim bizim yapmamiz gereken satisi (biz 15 18 arasi koparabilirdik) benfica yapti.