İlhan Kara
Kırmızı Üye
- 11 Aralık 2008
- 1.031
- 288
- 1.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan söylemeye de utanmıyor kodumun şikecileri. IFFHS sitesindeki listeye göre Kasım 2025 itibarıyla sıralama su şekilde:
Onyedika'yi begenmeyenler, adam dünyanin en iyi 13. takiminda ilk 11de oynuyormus. Neyini begenmiyorsunuz?Yalan söylemeye de utanmıyor kodumun şikecileri. IFFHS sitesindeki listeye göre Kasım 2025 itibarıyla sıralama su şekilde:
28. GS
33. FB
138. jk
Boşuna NKFVAS demiyoruz. Adamların tüm hayatı şike ve sahtekarlıklarla dolu.
Kaynak: https://iffhs.com/posts/4741
Bence bu istatistik toplam maas butcesi/piyasa degeri uzerinden yapilmaliydi. Bu gercekci bir liste degil bence
Bence de bayağı balon bir site.Onyedika'yi begenmeyenler, adam dünyanin en iyi 13. takiminda ilk 11de oynuyormus. Neyini begenmiyorsunuz?
Geyik bir yana, bu sayfayi benim bildigim baya elestiriyorlar ve kimse iplemiyor.
Daha saçma olan ilk 29 değil miYa burasi SİRALAMA degilki. İlk son diye bir sey yok
Palmerias liverpooldan 10 sira mi yukarida mesela,ya da bologna mi liverpooldan ustte.
Sacmasapan bir tablo
Okumuyorum bile zombi kafada yazilanlari. Harbi salaklar yaniDaha saçma olan ilk 29 değil mi![]()
Yalvaracak MIYIZ sana diyerek agzindan kacirmis zatenBu arkadaşa da buz göndermek lazım
10 bin dolara genduzi yıkama yağlama videosu çekerAdamdan nefret ederim ama bu durumun farkina varmis olmasi beni uzdu.