Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.609
- 15.195
- 2.978
Elde kaldı karizma zaten başka da bir şey kalmadı ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav o günleri yaşamasak inanacazPlaystation 3 reklamı dönüyor arkada, video desen HD bile değil 480p anasını satayım
Yav o günleri yaşamasak inanacaz
Chelsea maçı 2008 senesi,3 Temmuz süreci 2011 senesi
2008 Avrupa performansları iyiydi hiçbir lafım yok,ama sonrasına bakalım bir de
2009 ŞL'de gruplarda galibiyet alamadan 2 puanla sonuncu oldular,Porto'ya içerde dışarda yenildiler,Arsenal'den 5 yediler Kadıköy'de,Kiev'e de deplasmanda yenildiler.Aldıkları iki beraberlik de 0-0 skoruyla içerde Kiev ve dışarda Arsenal'e karşı
2010'da AL'ye önelemeleri geçip kaldılar,Twente-Steaua Bükreş-Sheriffli gruptan lider çıktılar,son 32 turunda Lille'e 2-1 ve 1-1'lik skorlarla elendiler
2011'de ŞL 3. ön eleme turunda Young Boys'a 2-2 ve 0-1'lik skorlarla elenip AL'ye gittiler,orda da PAOK'a karşı 1-0 ve 1-1'lik skorlarla elenip Avrupa'ya Ağustos ayında tamamen havlu attılar
Ligde de 2008'de 2.,2009'da 4.,2010'da 2. oldular,2011'de malum olaylara rağmen anca averajla şampiyon oldular
Nerede bu uçan kaçan FB hani,şampiyon oldukları 2011'de bile bir halt edememişler Avrupa'da.Malum süreci ayırarak söylüyorum,o ikinci yarıdaki seriyi yakalamalarının sebeplerinden birisi de o zaten,Avrupa fikstürlerinin olmaması o sezon
Zaim abi beni hatırladın mıYemin ediyorum şurayı okudukça kurban olduğum Allah'ıma ne kadar şükrediyorum.Bunlar gibi aklı yoksun olmadığım için.
Sizlere tavsiyem kardeşlerim, arada burayı okuyun ki halinize binlerce kez şükredin![]()
Hatırlamazmıyım kardeşim, kocadık artık ya vallahiZaim abi beni hatırladın mı