Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Dünyanın en büyük üçüncü takımıyız diye ağladıkları dönemde Bienvenü'nün golüyle elenmişlerdi Young Boys'a, o kadar boktan bir takımlardı.

Daha ötesi 17 maçta 16 galibiyet 1 beraberlik aldılar ikinci devre, ilk yarıyı 9 puan geride bitirmişlerdi, sonraki senelerde Aykut'un böyle bir performansı gerçekleştirmesinin normal olmadığını kendileri söylüyorlardı.

Şu fenerlilerin sevinmesi beni hiç sarmıyor ya. Samimilerse helal olsun.

bjklılar gene bejekeliğini yapmış.

Şeref muhabbeti yapan bjkli=dünya barışı istiyorum diyen trump
Delil samimi seviniyor diğerleri tam değil.Kendi takımı atmış gibi sevinmelerini beklemekte çok doğru olmaz .

Valla rakip taraftarın bizim rakiplerimizi tutması hiç garip ve yanlış gelmiyor bana... Ben de öyleyim çünkü. Hatta görüyoruz dünyanın neresine gidersen git aynı durum söz konusu...

Talha abi sen sevinmiyor musun FB veya BJK Avrupa maçında gol attığında

İnançlı bir insanım kendimce. Mütedeyyin bile sayılırım az çok.

Bu ikisi şeytanla maç yapsa ''cehennemin şahı hoş geldin'' der ekran başına geçeriz.

Adamlar küfürden iyi kazanıyor da yalan yanlış manipülatif mesajların da bir cezası olmalı.

Valla rakip taraftarın bizim rakiplerimizi tutması hiç garip ve yanlış gelmiyor bana... Ben de öyleyim çünkü. Hatta görüyoruz dünyanın neresine gidersen git aynı durum söz konusu...
Aynen yalandan yok ulke puani felan ayaklari cekenler var.Milli takim hepimizin orasi ayri ancak kulup takimina geldiginde is ben Galatasarayliyim.Galatasaray dusmanlarinin da ancak rezil kepaze olmasini isterim.

Geri
Üst Alt