- 20 Eylül 2009
- 19.178
- 17.728
- 2.773
Clyi alırsak Fenerbahçe şampiyonlar ligine direkt gidecek. Tehlikenin farkında mısınız? 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Clyi alırsak Fenerbahçe şampiyonlar ligine direkt gidecek. Tehlikenin farkında mısınız?![]()
Oha lannn aklı başında bir fb'li inanılmazİnanmıyorum bu adam fenerli değildir.
Durum böyleyse clyi almamizda bir beis görmüyorum, alabilirizo durum eskidendi artık kazanan ülkenin takımını almıyorlar,
ligi kazanırsak gidemiyorlar çünkü ondan daha iyi uefa takım puanı olan takımlar var benfica veya olym gidiyordu galiba lig sıralamalarına göre
Eğer ligde 2. olup CL kazanırsak o zaman fenerbahçe ligi kazanırsa direkt gidebiliyor(o durumda kalsak bile bunlar 3. olurlar Trabzon kazanır ligi)
(ligde 2. olduğumuzda CL kazanan kontenjanını biz kullanıyoruz bu nedenle üstteki olay gerçekleşmiyor ama ligi de kazanırsak üstte anlattığım olay gerçekleşiyor çünkü lig şampiyonluğundan gelen kontenjanı kullanmış oluyoruz CL kazanan kontenjanı boşa çıkmış oluyor)
CL yi alıp fener 2. ise 1. olup bunlara yine direkt gitme hakkını vermemek çok iyi olurDurum böyleyse clyi almamizda bir beis görmüyorum, alabiliriz![]()
:crushed:
Vay anasını 5 çeyrek final olmuş mu yaSampiyon Kulupler Kupasi ve Sampiyonlar Ligi'nde 1 Yari FInal ve 5 Ceyrek finalimiz (biri tam ceyrek degil, Manu'yu eledigimiz sezon gruplara kalmistik, gruplarda 8 takim vardi toplam) var.
Evet, doktor bey.Vay anasını 5 çeyrek final olmuş mu ya

Benim fb nefretiClyi alırsak Fenerbahçe şampiyonlar ligine direkt gidecek. Tehlikenin farkında mısınız?![]()
Bu adam aklı başında nadir fenerlilerden.İnanmıyorum bu adam fenerli değildir.
Tüm parayı santrfora gömselerdi de hiç bir bk olmazdı...Bunlar aptal bile degil yeminle
Kante fizigiyle oynayan bir oyuncu 35 yasinda elinde
Tonla Adam Varken aliyorsun genduziye para bayiliyorsun Sidikli serife 20 gomuyorsun Sonra basari gelmiyor hic kimseyi almayip
Gidip eldeki Tum parayi bir santrafora gomseler sampiyon olurlardi
@Oscar Görevlisiİnançlı bir insanım kendimce. Mütedeyyin bile sayılırım az çok.
Bu ikisi şeytanla maç yapsa ''cehennemin şahı hoş geldin'' der ekran başına geçeriz.