- 23 Ocak 2019
- 25.560
- 33.252
- 2.273
Kesinlikle penaltı, bizim hakemler ve Fenerbahçe bilinmeyenleri bir araya gelince sonuç bu oldu demek istedim.Adamın şutunu bozdu sonuçta. Net penaltı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle penaltı, bizim hakemler ve Fenerbahçe bilinmeyenleri bir araya gelince sonuç bu oldu demek istedim.Adamın şutunu bozdu sonuçta. Net penaltı
Hakem adam vurmus mu vurmamis mi diye bakmaz. Orada devam eden bir hareket var ve bariz gol sansi var. Penalti+Kirmizi kart olmali. Savunmanin topla oynama niyeti bile yok.O pozisyonda düşen oyuncu topa vuruyor gibi yapıp ayağını boşa sallasaydı penaltıyı alırdı da hakemler oralı bile olmadı şutu çekince.
Aynı şeyi düşünüyorum zaten. Hakem sergilediği tavır ortada, hakeme ve ülke futboluna sitemim. Pozisyon net penaltı.Hakem adam vurmus mu vurmamis mi diye bakmaz. Orada devam eden bir hareket var ve bariz gol sansi var. Penalti+Kirmizi kart olmali. Savunmanin topla oynama niyeti bile yok.
Neyse bence macin sonucunu gordukten sonra iyi oldu diyorum. Net oglu net penalti+kirmizi karti huplettiler. Bize fena koz verdiler. Iyi oldu.Aynı şeyi düşünüyorum zaten. Hakem sergilediği tavır ortada, hakeme ve ülke futboluna sitemim. Pozisyon net penaltı.
Ramazan ayına girdiğimizden beri cobani sporun gördüğü muamele Allah’ın varlığını bir kez daha ispatlıyorGurban olduğum mübarek Ramazan'da Kahhar ismiyle cesalandırıyor şikecileri
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen, böylesi daha iyi oldu bence de. Bu arada pozisyon penaltı ancak kırmızı kart değil maalesef. Artık iki defa cezalandırmamak için yeni kurallara göre pozisyon penaltı + sarı kart oluyor.Neyse bence macin sonucunu gordukten sonra iyi oldu diyorum. Net oglu net penalti+kirmizi karti huplettiler. Bize fena koz verdiler. Iyi oldu.