Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Menerim sodexo yerine koysa 2ciligi alabilirdi. Kacirmislar

Tedesco giderse İSO imkansiz bence steve la arasi bozuk bence aykutu getirir tabi uzun vadeli sözleşme verirse

O pozisyonda düşen oyuncu topa vuruyor gibi yapıp ayağını boşa sallasaydı penaltıyı alırdı da hakemler oralı bile olmadı şutu çekince.
Hakem adam vurmus mu vurmamis mi diye bakmaz. Orada devam eden bir hareket var ve bariz gol sansi var. Penalti+Kirmizi kart olmali. Savunmanin topla oynama niyeti bile yok.

Hakem adam vurmus mu vurmamis mi diye bakmaz. Orada devam eden bir hareket var ve bariz gol sansi var. Penalti+Kirmizi kart olmali. Savunmanin topla oynama niyeti bile yok.
Aynı şeyi düşünüyorum zaten. Hakem sergilediği tavır ortada, hakeme ve ülke futboluna sitemim. Pozisyon net penaltı.

Aynı şeyi düşünüyorum zaten. Hakem sergilediği tavır ortada, hakeme ve ülke futboluna sitemim. Pozisyon net penaltı.
Neyse bence macin sonucunu gordukten sonra iyi oldu diyorum. Net oglu net penalti+kirmizi karti huplettiler. Bize fena koz verdiler. Iyi oldu.

Gurban olduğum mübarek Ramazan'da Kahhar ismiyle cesalandırıyor şikecileri

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ramazan ayına girdiğimizden beri cobani sporun gördüğü muamele Allah’ın varlığını bir kez daha ispatlıyor

Neyse bence macin sonucunu gordukten sonra iyi oldu diyorum. Net oglu net penalti+kirmizi karti huplettiler. Bize fena koz verdiler. Iyi oldu.
Aynen, böylesi daha iyi oldu bence de. Bu arada pozisyon penaltı ancak kırmızı kart değil maalesef. Artık iki defa cezalandırmamak için yeni kurallara göre pozisyon penaltı + sarı kart oluyor.

Fener sapını sağlam tutmuş bu sefer kralı gelse toparlayamaz adım gibi de eminim bunların elemanlar maaşlar yatmıyor diye oynamıyordur paranın kaynağı çekildi tabi daha beter günleriniz gelecek şerefsizler ordusu bedavadan hak yiyerek gitmek kolaydı Allah’ın takdiri ilahisi

Geri
Üst Alt