- 23 Ocak 2019
- 25.563
- 33.259
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antuda Galatasaray yazan taraftarlar, kedi diye linçlenir. Hatta böyle muhabbetler olduğunu çok iyi hatırlıyorum. Çok kalitesiz bir topluluk.Şu foruma bile hala bunlardan bahsedeceğim zaman FB yazarım... Küçük harfle bile değil yani genelde böyle büyük harfle... Liseli çocuklar falan yapar diyeceğim ama bugünün liseli çocukları o maç zamanı doğmamıştı bile... Bu kadar kompleksle yaşamak çok zor olmalı...
yanlis bilgikizim sema 03.05.2023 dogdu
Galatasaray nisanda sampiyon olursa 3 yasindaki kizim 4. Gs Sampiyonlugu yasacak![]()
Abi bunları asla yenemezsin ya.Ben troll hesap zannettim ama değilmiş:
Yav orası öyle de, biz aynı durumda olsak o twit'i atar mıyız.Nesi var ki? Gayet doğru, imkansız değil o tablo... Bitmiş bir şey yok... Siz de girmeyin o kafalara o kadar... Evet kupanın bir kulbundan sıkı sıkı tuttuk ama 7 puan arkamızda 2 rakip var ve ikisiyle de maçımız var. FB en kolay 3-4 maçında tepetaklak oldu. Ciddiye almazsan, havaya girersen, rehavete kapılırsan, lig bitti yeaaa dersen sen de tepetaklak olabilirsin... Garantilemeden gevşemek yok...
Yav orası öyle de, biz aynı durumda olsak o twit'i atar mıyız.![]()
Biz derken, GS olarak demiyorum.Biz "7 de kapanır 17 de" der ve kapatırız zaten. Bizim için hiç imkansız değil.

Biz derken, GS olarak demiyorum.![]()
Özen göstererek küçük yazılacak tek şey var bu forumda, o da sırf ne kadar küçük olduklarını en iyi şekilde vurgulamak adına:Şu foruma bile hala bunlardan bahsedeceğim zaman FB yazarım... Küçük harfle bile değil yani genelde böyle büyük harfle... Liseli çocuklar falan yapar diyeceğim ama bugünün liseli çocukları o maç zamanı doğmamıştı bile... Bu kadar kompleksle yaşamak çok zor olmalı...
Kompleks işte, bende FB yada Fenerbahçe şeklinde yazarım. Bu kompleksleri yüzünden saygı görmüyorlar.Şu foruma bile hala bunlardan bahsedeceğim zaman FB yazarım... Küçük harfle bile değil yani genelde böyle büyük harfle... Liseli çocuklar falan yapar diyeceğim ama bugünün liseli çocukları o maç zamanı doğmamıştı bile... Bu kadar kompleksle yaşamak çok zor olmalı...