Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Yine başlamışlar salya saçarak sövmeye futbolcu eşlerine.

Abi biz de kadıköyde 20 sene galibiyet görmedik. Ama hiç bir zaman fenerden şu anda onların bizden nefret ettiği gibi nefret etmedik, öfke kusmadık.

Şu anda inanılmaz bitik durumdalar. Dibi görmeye çok yakınlar

Etrafımda fb li ve çok çok samimi arkadaşlarım var, ailecek götüştüğümüz de var. Beni görmek istemiyorlar abi. Ne sesimi duymak istiyorlar ne görmek istiyorlar

Eskisi gibi görüşemiyoruz. Çok ciddiyim. Araya mesafe koydular yahu. İnanılır gibi değil

Edit: bjkliler de dahil buna
Demek ki gerçek arkadaş değillermiş, sana değer vermiyorlarmış. Öyle insanları hayatından çıkarman gerek.

Abi biz de kadıköyde 20 sene galibiyet görmedik. Ama hiç bir zaman fenerden şu anda onların bizden nefret ettiği gibi nefret etmedik, öfke kusmadık.

Şu anda inanılmaz bitik durumdalar. Dibi görmeye çok yakınlar

Etrafımda fb li ve çok çok samimi arkadaşlarım var, ailecek götüştüğümüz de var. Beni görmek istemiyorlar abi. Ne sesimi duymak istiyorlar ne görmek istiyorlar

Eskisi gibi görüşemiyoruz. Çok ciddiyim. Araya mesafe koydular yahu. İnanılır gibi değil

Edit: bjkliler de dahil buna
Sirf futbol yuzunden gorusmek istemiyorlarsa renkdas bence sen bir daha hic gorusme derim.Galatasaray bizim ailemiz gibi ama sosyal iliskilere hicbir zaman yansimadi.Takim ve arkadas iliskilerini birbirine katiyorlarsa o insanlardan arkadas da olmaz dostta olmaz.

Bunca triplere hakaretlere giren bu fenerli sayfalar yayinlar, bizim trabzon macinda her golumuze icten ice deli gibi sevinecek olmasi inanilmaz ironik degil mi

Çevremdeki fenerli ve jk'lılarla futbol konuşmuyorum ben. Aksi halde hepsiyle eninde sonunda kanlı bıçaklı olacaktım yoksa. Bir tanesiyle ciddi tartışmıştım, o gün dedim gerek yok.
Adamların kafa harbiden gitmiş. Bak şakasız söylüyorum. Benim liseye kadarki okul hayatımda arkadaşlarımın yüzde 80'i fenerli ve jk'lıydı. Ama oturup adam gibi konuşup tartışabiliyorduk, dalga geçebiliyorduk birbirimizle. Hatta eğer o maçta hakem herhangi bir tarafa kıyak geçmişse herkes zaten kabul ederdi. Şimdi bakıyorsun normal hayatında en aklı başında konuşan, belirli bir eğitim seviyesinin üzerinde, belirli bir entelektüel birikimi mevcut olanları bile konu futbola gelince rambo okana dönüşüyor abi. Son yıllarda kendi başarısızlığını örtmek için milyonlarca insanı psikolojik vaka haline getirdiler. Nasıl bunu yediler, onu da anlamış değilim. Sanki herkese büyü yapılmış da, birtek biz etkilenmiyoruz gibi. Hadi 4 büyükleri de geçtim, lan anadolu takımı bile kendisine kumpas kurulduğunu filan düşünüyor artık. Ortam iyice şizoya bağladı. Bunun bu saatten sonra geri dönüşü de yok. Zaten o arınmayı da istemezler. Kendi başarısızlıkları için hakemleri, federasyonu, hayali düşmanları suçlamak müthiş bir kalkan çünkü. Bizde Allah'tan bunu yiyecek taraftar da yok, genel kurul da.

Sirf futbol yuzunden gorusmek istemiyorlarsa renkdas bence sen bir daha hic gorusme derim.Galatasaray bizim ailemiz gibi ama sosyal iliskilere hicbir zaman yansimadi.Takim ve arkadas iliskilerini birbirine katiyorlarsa o insanlardan arkadas da olmaz dostta olmaz.
Dogma buyume kadikoyluyum, arkadas cevremde yuksek oranda koyu fenerli var. 1 gun bile aramiza girmedi bu muhabbetler, gulup gulup gectik hep. Ne zaman ciddi futbol muhabbeti(daha dogrusu turkiyedeki futbol ortami) oluyorsa ali koc salterleri devreye giriyor 5 dkligina ama asla otesine gitmedi, gitmez.

Normalde sosyal medyadaki gibi degil gerginlik aslinda. Herkesin hayatinda ugrastigi dertler varken klavye muhabbeti gibi degil hayatta iliskiler.

Dogma buyume kadikoyluyum, arkadas cevremde yuksek oranda koyu fenerli var. 1 gun bile aramiza girmedi bu muhabbetler, gulup gulup gectik hep. Ne zaman ciddi futbol muhabbeti(daha dogrusu turkiyedeki futbol ortami) oluyorsa ali koc salterleri devreye giriyor 5 dkligina ama asla otesine gitmedi, gitmez.

Normalde sosyal medyadaki gibi degil gerginlik aslinda. Herkesin hayatinda ugrastigi dertler varken klavye muhabbeti gibi degil hayatta iliskiler.
Benimde 5 senem orda gecti gercekten benimde hic arkadaslarimla boyle olaylarim olmadi ama ne yazik ki mac gerginligini ustunden atamayan arkadaslar var hatta bir arkadas dun fb ye takip etmeye ara veriyorum dedi artik sinirlerim bozuluyor dedi.Bende gel Galatasaraya hali hazirda sampiyonluk gor en azindan dedim 😁

Geri
Üst Alt