- 27 Haziran 2009
- 7.633
- 2.469
- 2.418
Yine başlamışlar salya saçarak sövmeye futbolcu eşlerine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jk yazıyorum ben.Özen göstererek küçük yazılacak tek şey var bu forumda, o da sırf ne kadar küçük olduklarını en iyi şekilde vurgulamak adına:
bjk

Fenerli misin. Aramızda kuşlar varBiz derken, GS olarak demiyorum.![]()
Fenerli misin. Aramızda kuşlar var
Soyadımız kanarya olabilir ama yüreğimiz aslan Samet efendiSenin profile bakınca baya şüpheli buldum, aramızdaki fb’li sen olmayasın?
Soyadımız kanarya olabilir ama yüreğimiz aslan Samet efendi
Psikolojileri bozuk. Yemin ederim bozuk. Herşeyi yapma potansiyeline sahipler bunlar hiç bişey.Yine başlamışlar salya saçarak sövmeye futbolcu eşlerine.
Demek ki gerçek arkadaş değillermiş, sana değer vermiyorlarmış. Öyle insanları hayatından çıkarman gerek.Abi biz de kadıköyde 20 sene galibiyet görmedik. Ama hiç bir zaman fenerden şu anda onların bizden nefret ettiği gibi nefret etmedik, öfke kusmadık.
Şu anda inanılmaz bitik durumdalar. Dibi görmeye çok yakınlar
Etrafımda fb li ve çok çok samimi arkadaşlarım var, ailecek götüştüğümüz de var. Beni görmek istemiyorlar abi. Ne sesimi duymak istiyorlar ne görmek istiyorlar
Eskisi gibi görüşemiyoruz. Çok ciddiyim. Araya mesafe koydular yahu. İnanılır gibi değil
Edit: bjkliler de dahil buna
Sirf futbol yuzunden gorusmek istemiyorlarsa renkdas bence sen bir daha hic gorusme derim.Galatasaray bizim ailemiz gibi ama sosyal iliskilere hicbir zaman yansimadi.Takim ve arkadas iliskilerini birbirine katiyorlarsa o insanlardan arkadas da olmaz dostta olmaz.Abi biz de kadıköyde 20 sene galibiyet görmedik. Ama hiç bir zaman fenerden şu anda onların bizden nefret ettiği gibi nefret etmedik, öfke kusmadık.
Şu anda inanılmaz bitik durumdalar. Dibi görmeye çok yakınlar
Etrafımda fb li ve çok çok samimi arkadaşlarım var, ailecek götüştüğümüz de var. Beni görmek istemiyorlar abi. Ne sesimi duymak istiyorlar ne görmek istiyorlar
Eskisi gibi görüşemiyoruz. Çok ciddiyim. Araya mesafe koydular yahu. İnanılır gibi değil
Edit: bjkliler de dahil buna
Dogma buyume kadikoyluyum, arkadas cevremde yuksek oranda koyu fenerli var. 1 gun bile aramiza girmedi bu muhabbetler, gulup gulup gectik hep. Ne zaman ciddi futbol muhabbeti(daha dogrusu turkiyedeki futbol ortami) oluyorsa ali koc salterleri devreye giriyor 5 dkligina ama asla otesine gitmedi, gitmez.Sirf futbol yuzunden gorusmek istemiyorlarsa renkdas bence sen bir daha hic gorusme derim.Galatasaray bizim ailemiz gibi ama sosyal iliskilere hicbir zaman yansimadi.Takim ve arkadas iliskilerini birbirine katiyorlarsa o insanlardan arkadas da olmaz dostta olmaz.
Benimde 5 senem orda gecti gercekten benimde hic arkadaslarimla boyle olaylarim olmadi ama ne yazik ki mac gerginligini ustunden atamayan arkadaslar var hatta bir arkadas dun fb ye takip etmeye ara veriyorum dedi artik sinirlerim bozuluyor dedi.Bende gel Galatasaraya hali hazirda sampiyonluk gor en azindan dedimDogma buyume kadikoyluyum, arkadas cevremde yuksek oranda koyu fenerli var. 1 gun bile aramiza girmedi bu muhabbetler, gulup gulup gectik hep. Ne zaman ciddi futbol muhabbeti(daha dogrusu turkiyedeki futbol ortami) oluyorsa ali koc salterleri devreye giriyor 5 dkligina ama asla otesine gitmedi, gitmez.
Normalde sosyal medyadaki gibi degil gerginlik aslinda. Herkesin hayatinda ugrastigi dertler varken klavye muhabbeti gibi degil hayatta iliskiler.