Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

6 milyar Euro hmmmm

Iyi para gibi. Bence de devlet kabul eder. Bunu bi dusunsunler.
Bence biz de sıtadı büyütelim. Ama bizimki daha yeni oldugu için yikmayalim. Geçen gün cumaya gittim çok kalabalıktı İmam Müslüman kardeşinin sırtına secde edebilirsin dedi. Bu fikri uygulayalım. Bence stadda herkes bir musluman kardesini kucağa alsın. Hristiyanlar için ayrı türübün olsun. Yahudiler ve Budistler alınmasın içeri. İlk yarı birisi ikinci yarı öbürü altta olsun. Böylece her maça 115000 kişi girebilir. Ayrıca devlet de bize 10 milyar Euro versin. Bence devlet kabul eder. Bunu bir düşünsünler.

bu da rol yapıyor mesela bence. @V. Haydar Geven

Bunlar da farklı koldan rolleniyorlar gibi evet ama bunları çok da takip etmedim. Yani videoları önüme düşünce bile 10 tanesinden birine falan anca bakıyorum, ondan diğerleri kadar net bir şey diyemem. Reaksiyon videolarını bir noktaya kadar (zaten sayıları da azdı) hep değil ama düzenli sayılabilecek kadar izliyordum. Sonra yeni türeyenlerin (Delil başta) samimi olmadığı zaten 1-2 videoda çok belli olmaya başladı. Eskiden daha makul olan bazılarının da zamanla cozuttuğu göründü. Tadı kaçtı işin...

Ilker Ayrik ne ariyor onlarin arasinda anlayamiyorum. Hep gordugumuz, iyi niyetli birine benziyor, samimi gozukuyor falan. Gidiyor sonra bu fanatiklerle maca. Kendi itibarini da hice sayiyor.
Renktaş İlker Ayrık hiç iyi niyetli biri değil. Programına ümit milli takımı çağırmıştı. Herkese oynadığı takımı söyletti. Bizden 2 futbolcu vardı. Onları seçip onlara takımını sormadı. O zamandan beri gıcığım kendisine...

Ederson fener taraftarina sunu yapti

HG6kDFTXAAASerF
Adam tivite iki fanatik kardes gibi delirmis.

analiz gibi analiz ✍️

Bu ahrazlardaki özgüveni anlayamıyorum. Her zaman kendilerinden eminler. Olmamış ve olması imkansız olayları olmuş yaşanmış ve bire bir görmüş gibi konuşurlar. Her zaman umutlular, hiçbir şeyden tedirgin değiller. Şampiyon oluyorsun ertesi gün kendilerine saçma sapan bir teselli bulup - bu videodaki herif gibi- etrafa umut ve neşe saçabiliyorlar.
Gerçekten inanılmaz bi camia.

edgar belgi · 1g
Dedim auta arıcak doye ananı skym

FBir · 1g
Ayağının pergeline sokayım

RKM · 1g
siktir git ulan

F.Bahcem · 1g
Kacti *** senin gibi taliscanin

Deli55 · 1g
Hepiniz AHLAKSIZSINIZ ! Köpeksiniz bu hakem CAMİASININ ALLAH BELASINI VERSİN ! Şu köpeklere kırmızı verse bak yapabilşyorlar mı

Deli55 · 1g
ALLAH SENİN BELANI VERSİN TEDESCO !

edgar belgi · 1g
Talisca hayatimizi miktin miktin

ŞehriTuruncu · 1g
Talisca senn ** ya bitirdn bizi ***

alex1977 · 1g
Sikiyim seni Talisca

fb001 · 1g
Tedescooooooooooooooo Allah bin belanı versin Tedescoooooooooo

warfalcon · 1g
Talisca senin na koyayim

cellat · 1g
Ederson senin de mk!

sarılaci-1907 · 1g
orspu çocu

edgar belgi · 1g
Ederson sen net bir şekilde APTAL VE SEREFSIZSIN

yellowCanary · 1g
Ederson denen oçu kovun bu gece 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

edgar belgi · 1g
Şerefsiz herif senin aldığın maaşı skym

yasar tugrul · 1g
Zavallılar bir gol daha yedi.

Alpkaan09 · 1g (favorim) :asd: :asd: :asd:
#1.003
****** çocuğu yeni bekleri çıkarmaya karar verdi. Ananı sikeyim senin tedesco amın oğlu

Sinan Yılmaz · 1g
#1.006
Sen ne buyuksun ya rab! ****** cocuklari birer birer kendini belli ediyor.
Brown senin de cibiliyetini sikiyim. Mactna sonra takar kulakligini dunya sikine minare gotune gidersin.

warfalcon · 1g
#1.042
Birde unutmadan
TaliscanıN a..na koyayım
Şerefsiz

DiaNg357 · 1g
#1.043
ben hala aynı yerdeyim. yunus atılmayıp penaltı verildikten sonra maça devam edilmemeliydi.

Sinan Yılmaz · 1g
#1.043
Ilk defa hakem hatasi oluyor ya ligimizde.
O yuzden ****** cocugu kalecimizin sezonun en onemli macinda kendini attirmasi cok normal.

Bugün mağaza da olan hiçbir fenerli ile dalga geçmedim. Adamlar zaten bitmiş durumdaydılar, artık kafa da bulamıyoruz. Başka rakip bulmalı

Geri
Üst Alt