Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Büyük Türk düşünürü fatih Teriminde dediği gibi "Biz, adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük rütbemiz de farklı"

Büyük Türk düşünürü Fatih Terimin bir diğer dediği gibi " Organize ama amatör bir kötülük"

Bunların olduğu seviye bu oldukça biz içerde hep başarılı oluruz. Ancak bizi ileriye taşıyacak olan şey Avrupa da başarılı olmak olacak.

hiç tier zorlamaya gerek yok. Mevcut sistemde şampiyon olup katılımdan gelen paracıkları aldıktan sonra iki senede bir gruptan çıktık mı başarı sayarım. isterse playoffta 5 yiyelim.
Zaten mantik o, bu sezona basarisiz denemez kesinlikle. O acidan herkes tatmin.

Elestiri kapsaminda deplasmanda niye hayalet oluyoruz diyebilirim en fazla.(Icerdeki usg maci arada kotu oynarsin -olur bunlar kategorisinde turuyorum gruptan ciktigimiz icin ama A.Madrid macinda kendi kalesine gol atmalari ile benfica maci olaylarinin baglantisi da cepte)

Avrupa kulvari olarak 3 sezondur 2 AVL 1 CL olmak uzere deplasman sorunu buyuk. Ki bu sene kadro derinligine de adam alinmadi denemez hani devre arasi.

Yoksa basari citamiz dedigin fibi playoff ya da bir ustu o kadar. Benim tier olarak yazmamin sebebi "Turkiyenin bayerni" derken goygoy bile olsa bayern kismini cok rahat kullaniyoruz vurgusu.

Büyük Türk düşünürü Fatih Terimin bir diğer dediği gibi " Organize ama amatör bir kötülük"

Bunların olduğu seviye bu oldukça biz içerde hep başarılı oluruz. Ancak bizi ileriye taşıyacak olan şey Avrupa da başarılı olmak olacak.

Ekli dosyalar

• 1777460813848.webp
    1777460813848.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 11
Zaten mantik o, bu sezona basarisiz denemez kesinlikle. O acidan herkes tatmin.

Elestiri kapsaminda deplasmanda niye hayalet oluyoruz diyebilirim en fazla.(Icerdeki usg maci arada kotu oynarsin -olur bunlar kategorisinde turuyorum gruptan ciktigimiz icin ama A.Madrid macinda kendi kalesine gol atmalari ile benfica maci olaylarinin baglantisi da cepte)

Avrupa kulvari olarak 3 sezondur 2 AVL 1 CL olmak uzere deplasman sorunu buyuk. Ki bu sene kadro derinligine de adam alinmadi denemez hani devre arasi.

Yoksa basari citamiz dedigin fibi playoff ya da bir ustu o kadar. Benim tier olarak yazmamin sebebi "Turkiyenin bayerni" derken goygoy bile olsa bayern kismini cok rahat kullaniyoruz vurgusu.
USG maçı yedek kulübesine bir daha bak renktas. Bu kısım hariç diğer dediklerine katılıyorum

Alıntıdır
"Tek kelime yabancı dil bilmeyen bilmeyen bir lazı GS-FB derbisine atarsanız böyle olur işte. Ederson ,Yasin Kol'a İngilizce küfür etti, Barış da sırf yardımcı olmak için hakeme "Ha bu uşak sana İnculuzca ana ,avrat dümduz küfur edeyi haçem bey" diye İngilizceden Lazcaya çevirerek tercümanlık yaptı..Hakemde kırmızı kart göstetince bu sefer Barış ,Edersona " It is red kart" diyerek çeviri yaptı.Her şeyde bi fesatlık aramayın."

🤣🤣🤣
Anlamadim

Hala valorant yayini mi aciyor bu? (Gecmisten muhtemelen sac kaybi yasanmamis henuz)
muhtemelen geçen sene attığı rövaşata golünden sonra söylemiştir. o zamanlar daha yeni gitmişti takılıyordu. şimdi bunları söylese fener taraftarı çamlıca kulesinden sallandırır.

İlk defa bir space odası yayını dinledim..

Eksiği yok, fazlası (küfürler) var.. Kante, Gendouzi orta sahası gerçeğini tokat gibi çarpmış kitlesinin yüzüne..

Bizim pesimist taraftarın da anlaması gereken gerçekleri..
Burada derbi oncesi 1 hafta basimizi sisirdiler Kante-Guendouzi diye. Bizim orta sahayi guya hallac pamugu gibi kenara atacaklardi.

Psg-bayern maci aklimdan cikmadi yav, hala futbola doymus bir bunye hissi var.

(Tier1)O ikisi en iyi seviye iste-buraya ulasmasi bir turk takiminin imkansiza yakin bu devirde.cok cok uzun vadeli bir surec yasanmasi lazim basarili derecelerle, ona ragmen imkansiz hatta.
(Tier 2)Bir alti real-city-arsenal vs.-cikilabilecek en ust seviye mevcut dengelerle
(Tier 3)Bir alti liverpool-athletico-barca
(Tier 4)Biz bir sonraki seviyedeyiz,bir ustu zorladik ama deplasman oyunu yuzunden orada degiliz.(Bu sezon icin tabi hepsi-Bence)

TIer 3 gorup-tier 2 zorlamak ve bu seviyede istikrarli olmak en buyuk hedef.
Satin alinana kadar PSG'nin ismi gecmiyordu. Paran olursa 10-15 senede duzenli para akisiyla oluyor iste. O kadar paramiz olur mu? Su konjonkturde olmaz gibi. O yuzden underdog takilmaya devam.

Geri
Üst Alt