Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Gerçekten konvaya çıkacak taraftar sayısı kaç olur, Galatasaraylı taraftarın % kaç'ı konvoya çıkar? Ben kendi adıma 20. Şampiyonluğumu yaşıyor 4. yıldızımı takıyorum. Fenerin 19 Şampiyonluğu var. Birileri bunlara artık rakip bile olmadığımızı anlatsın.
Sen bayagi yasliymissin Mahir Bey diyecekken baktim ki biz 6. sampiyonluktan sonra 14 senelik sampiyonsuzlugumuzu yasamisiz. 7. sampiyonluk 87 yilinda gelmis. Seninle neredeyse yasitmisiz :P

Zaten mantik o, bu sezona basarisiz denemez kesinlikle. O acidan herkes tatmin.

Elestiri kapsaminda deplasmanda niye hayalet oluyoruz diyebilirim en fazla.(Icerdeki usg maci arada kotu oynarsin -olur bunlar kategorisinde turuyorum gruptan ciktigimiz icin ama A.Madrid macinda kendi kalesine gol atmalari ile benfica maci olaylarinin baglantisi da cepte)

Avrupa kulvari olarak 3 sezondur 2 AVL 1 CL olmak uzere deplasman sorunu buyuk. Ki bu sene kadro derinligine de adam alinmadi denemez hani devre arasi.

Yoksa basari citamiz dedigin fibi playoff ya da bir ustu o kadar. Benim tier olarak yazmamin sebebi "Turkiyenin bayerni" derken goygoy bile olsa bayern kismini cok rahat kullaniyoruz vurgusu.
USG maci cok kotu doneme geldi. Hatirlarsak bi ara ilk 11'in yarisi sakatti. O donemde oynamistik.

USG maci cok kotu doneme geldi. Hatirlarsak bi ara ilk 11'in yarisi sakatti. O donemde oynamistik.
Yapilanma/planlama sorunu, daha iyi planlansa kasim-aralik donemindeki ters skorlari almayabilirdik ligde falan. Bir suru zincir gibi bagli lig gundemleri olmayabilirdi

CL de gene olabilir, o macin hakemi de illet bir herifti.

O yuzden cok ustune dusunmuyorum mac ozelinde.

Sen bayagi yasliymissin Mahir Bey diyecekken baktim ki biz 6. sampiyonluktan sonra 14 senelik sampiyonsuzlugumuzu yasamisiz. 7. sampiyonluk 87 yilinda gelmis. Seninle neredeyse yasitmisiz :P
Beni Galatasaraylı yapan Allah'ıma şükürler olsun. 47 yaşındayım böyle gider Allah ömür verirse onlar 4. Yıldızı takmadan ben taraftar olarak 5. Yıldızı da takarım. 🙏

Geri
Üst Alt