- 29 Ocak 2024
- 8.588
- 7.545
- 643
Ule bırakın rakip takım mı kaldı forumunun enstantanesi olsun
Öldü i...neler
Öldü i...neler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak olarak haber konusu degeri yok, he burada goygoy amacli gulunc videolari atilabilir demek istiyorumGeçtiğimiz nöbetlerde bunların Twitter paylaşımları ve muhabirlerinin haberleri çok paylaşılıyordu. Hiç prim vermeyelim böylelerine
Anladım demek istediğini Alper adminim, tamamdır.Kaynak olarak haber konusu degeri yok, he burada goygoy amacli gulunc videolario atilabilir demek istiyorum

Burada her türlü aksiyon alınır. Önemli olan bu tür hazimsizlarin ekmeği ilede oynayacaksin. Acimayacaksin. Oh ne güzel elinde gram kanıt yok, salla babam salla. Yanına kar bıraktığımız an yenileri turuyorSkySpor'un da tamamen yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Sahibi, Fenerbahçe başkan adayı da olmuş ve bize küfüre varan sözler söylemiş Barış Göktürk. @Alper Altun Zaten doğru düzgün, temiz bir içerik de üretmiyorlar.
Hırsıza hırsız olduğunu hatırlatmazsan gelir sana ahlak dersi verir. Bunları sözde akladılar, geldi tekrar teknik direktörlük yaptı bu ligde bu adam. Utanması olsa iki saniye aklına kendi yediği haltlar gelir de şu cümleleri kurmaz ama prim yapan şeyler bu cümleleri. Yoksa kim neden izlesin şu adamıBurada her türlü aksiyon alınır. Önemli olan bu tür hazimsizlarin ekmeği ilede oynayacaksin. Acimayacaksin. Oh ne güzel elinde gram kanıt yok, salla babam salla. Yanına kar bıraktığımız an yenileri turuyor
Dua lipa geliyo yani

Dua lipa gelsin zaten biletlerden toplarız o parayıSırf şu g*t olsun diye taraftar toplar parasını getirtir bu saatten sonra![]()