Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Yahu ben 1 saat oncesine kadar adamin sabahin korunde studyoda falan oldugunu saniyordum.

Adam her sey bir yana saatler oncesinden yerinde stadyumda...onunde hazirlik var. Bayraklar var. Marslar var, onundeki ekrandan yakin cekim goruyor her seyi.

Inanilmaz yav

Piyango gibi is bulup, bir cuval inciri berbat etmek

Bu başlığa artık forumda pot kıran geleceğe yorumda bulunan vb. yazı paylaşan renktaşlarında atılmasını öneriyorum. Herkes görsün alimleri

O kadar mal bir adam oldu ki bu aradaki farkı bile anlayamıyor herif. Hatta onların Real Madrid olduğunu, şu oyuncuyu alacağım dedikleri zaman bir ağırlığı olduğunu, Hakan Safi gibi bir herifin sadece oyuncularla görüşüp kamyonla para teklif edip kendi kulübünün imajını mahvedip oyuncunun sözleşmeli olduğu kulübün isteklerini arşa çıkardığını bile anlamıyor.

Yok abi beyin yok herifte.

O kadar mal bir adam oldu ki bu aradaki farkı bile anlayamıyor herif. Hatta onların Real Madrid olduğunu, şu oyuncuyu alacağım dedikleri zaman bir ağırlığı olduğunu, Hakan Safi gibi bir herifin sadece oyuncularla görüşüp kamyonla para teklif edip kendi kulübünün imajını mahvedip oyuncunun sözleşmeli olduğu kulübün isteklerini arşa çıkardığını bile anlamıyor.

Yok abi beyin yok herifte.
Beyin var olmaz olur mu?

Ama satilik,kiralik, kontorlu...paraya gore beyin var tabii ki. Degirmene su gelmege baslayinca her hale gelirler. Beyinleri, isleyisleri bu.

Kulupleri umrunda degil ki ? Hatta daha fazla kaos olsun, daha cok mama gelsin yayindan ondan bundan...beyindeki mekanizma o. Her takim icin fazlasiyla varlar.

Geri
Üst Alt