Ramazan Ayı Sohbet Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ramazan Ayı Sohbet Başlığı

Bence Ankara le$.

Görülcek çok fazla yer yok gibi Ankara'da. Müze var Anıtkabir var, Kızılay, Tunalı bir de Bahçeli. Yalnız sokağın ismi Yüksel caddesi idi herhalde orası baya güzel. Sakarya ehh, İzmir ve İstanbul'a göre kötü..

İstanbul'da bana göre kötü. İnsan kalitesi olarak Ankara daha üstün.

Ankara insan kalitesi olarak iyi mi kötü mü bilmiyorum da İstanbul'da gençliğin yarısı ya emocan olmuş ya da apaçi orda haklı gibisin biraz..

Kaç kere geldiysen Ankara'ya benzetmeye bak. Ankara'da sana bi cadde gezdireyim gel akşam 10'dan sabah 6'ya kadar boydan boya konsomatris kadınlar ve sarhoşlar. Konya'da bir tane mini etekli kız görebilir misin bilmiyorum.

Konsomatris kadınlar ve sarhoşlar bir şehri güzel yapmazki

Kaç kere geldiysen Ankara'ya benzetmeye bak. Ankara'da sana bi cadde gezdireyim gel akşam 10'dan sabah 6'ya kadar boydan boya konsomatris kadınlar ve sarhoşlar. Konya'da bir tane mini etekli kız görebilir misin bilmiyorum.

yok yahu ben insan kalitesi demedim

gitmek gormek isteme karsilastirmasi benimki

ankara cok bayar beni hep, gormedigimiz yer degil

ama bana sorarsaniz turkiyenin kisiligi oturmamis sehirlerindendir

cunku gecici yasayan cok insan var

konya'da yaşanır mı yahu , kızların erkeklerin ayrı otobüslere bineceği konusuluyor konya'da ve daha niceleri.

Konsomatris kadınlar ve sarhoşlar bir şehri güzel yapmazki

Hayır, Konya benzetmesini ben yobazlık olarak algıladım direk o yüzden. Bahsettiğim cadde Hayri'nin deyimiyle leş bir cadde zaten. Kalite arıyorsan Filistin Caddesi, G.O.P, Bilkent tarzı yerler.

yok yahu ben insan kalitesi demedim

gitmek gormek isteme karsilastirmasi benimki

ankara cok bayar beni hep, gormedigimiz yer degil

ama bana sorarsaniz turkiyenin kisiligi oturmamis sehirlerindendir

cunku gecici yasayan cok insan var

Tam tersi İstanbul buna örnek olabilir. Ankara'da 10 kişiden 9 tanesi en aşağı 20 senedir Ankara'da yaşıyordur. Sana sanırım hep yurtlu öğrenciler denk geldi. :)

bu arada nimet cubukcu denen "insan"!!! konusmus , dogru olan kızlar ve erkeklerin farklı okula gitmeleriymis :asd:

ramazan'ın son gecesi olan bu gecede buna yorumu olan :asd:

iran'da da herşey bu sekilde baslamıstı değil mi :o

Şehrin bir tarihi ve kendine ait bir dokusu olmalı bence. Ankara yapay sonradan yapılmış bir kent. Başkent olması sayesinde gelişmiş fakat kendine has bir tarihi ve dokusu yok bence. Bürokratik bir şehir. Fakat İstanbul olsun, İzmir olsun hatta Konya olsun yüzyıllardır yaşayan şehirler, kendilerine ait bir tarihleri ve kimlikleri var. Şehire biraz da hangi açıdan baktığımızla alakalı.

Hayır, Konya benzetmesini ben yobazlık olarak algıladım direk o yüzden. Bahsettiğim cadde Hayri'nin deyimiyle leş bir cadde zaten. Kalite arıyorsan Filistin Caddesi, G.O.P, Bilkent tarzı yerler.

yok yahu yobazlik degil kultur renklilik kisilik doga

ne bilim ankara kapuska gibi birsey yahu

bu arada nimet cubukcu denen "insan"!!! konusmus , dogru olan kızlar ve erkeklerin farklı okula gitmeleriymis :asd:

ramazan'ın son gecesi olan bu gecede buna yorumu olan :asd:

iran'da da herşey bu sekilde baslamıstı değil mi :o

İran ve Arap hayranlığı ile bizimde yakındır öyle olmamız. Hem sempatizanıda çok sitede bir çok örnekde var.

Şehrin bir tarihi ve kendine ait bir dokusu olmalı bence. Ankara yapay sonradan yapılmış bir kent. Başkent olması sayesinde gelişmiş fakat kendine has bir tarihi ve dokusu yok bence. Bürokratik bir şehir. Fakat İstanbul olsun, İzmir olsun hatta Konya olsun yüzyıllardır yaşayan şehirler, kendilerine ait bir tarihleri ve kimlikleri var. Şehire biraz da hangi açıdan baktığımızla alakalı.

Kusura bakma ama gülüyorum. :D Ankara'nın tarihi yok dedin. Bence ufak bir araştırma yapıp yazsaydın, pot kırmazdın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt