Ramazan'ın En Saçma Soruları!

Çok şükür hepsi iyiler selamları var...Nasıl gidiyor hayat...Daha daha nasılsın???

daha daha iyiyim sen daha daha nasilsin?

arkadas ne istiyorsan acik acik soylesene yahu :)

daha daha anlat ohoo senin istedigine gelene kadar cok fuzuli konusuruz

sen direk soyle Ersincim gel sen bana sunu anlat diye

senin dassagini yerim ben. benim bir insani satacagimi aklindan bile gecirme.
ben bir insanin yuzune babam dahi olsa gercegi soylerim. karsimdakinin ruhu incinirmis, kicinin kili kivrilirmis, tuyu urperirmis beni pek ilgilendirmez. cunku bunlarin anlamsiz seyler oldugunun farkindayim. sen degilsin. O yuzden beni soguk goruyorsun(uz)
Ben romantik bir adam olamiyorum. Ama samimiyim.
Essek gibi anirdim bundan daha samimi bir sekle girer mi insan?
Ersin şu forumda fikirlerine en çok değer verdiğim adamlardan birisin en başından beri ;)

Türkiye'de çoğu Müslüman hurafe Müslümanı
emmoğlu bu konuda çoğu değilde bir kısmı olarak anlaşsak diyorum...
Hani şu rüya için, hastalık için, kısmet için falan kendi bişey yapmadan okutacak hoca hoca dolaşma/arama derdinde olanlar için falan diyorum hani..

senin dassagini yerim ben. benim bir insani satacagimi aklindan bile gecirme.
ben bir insanin yuzune babam dahi olsa gercegi soylerim. karsimdakinin ruhu incinirmis, kicinin kili kivrilirmis, tuyu urperirmis beni pek ilgilendirmez. cunku bunlarin anlamsiz seyler oldugunun farkindayim. sen degilsin. O yuzden beni soguk goruyorsun(uz)
Ben romantik bir adam olamiyorum. Ama samimiyim.
Essek gibi anirdim bundan daha samimi bir sekle girer mi insan?
Emmoğlu adam iğne göstermiş sen o iğneyi çuvaldız yapmış kendini deşip duruyon durup dururken....ÖÖle bişi yok..
Sen fikrini belrtirsin doğru yada kabul edilebilir bişeyse araya kaynar gider herkes gibi. Amma aykırı yada yanlış bişeyse hem yanlışdan dönmen hemde başkalarının aklında hatalı girdiler olmasın diye hasas massas demeden hertelden mevzular konuşuluyo işte.
Arada bu işi vur abalıya çevirmek isteyenler falan çıkıyo ama takmıyanlar ağırlıkda.

Sen genede şeyi pek fazla şeyetme, kafaya takıp gurur yapma.. iisin iisin...

O imaj değişmez ki sana adam kazandırır iyi bir şey senin için...

sende anir o zaman. bosuna risale i nur masallari anlatiyon millete

makam olarak bunu tavsiye ederim. sert tonda ama essegin yureginden, diafragm'dan cikiyor ses. daha etkileyici.
haykirisinda ne dedigini anliyorsun essegin.

ustteki videoda essek 'ot var kari yok, ot var kari yok' diye aniriyor.
sonra burnunu ceke ceke ben boyle cayiri boyle hayat mi olur otlarda dun yagmur yememis kuru kuru, sifayi da kapmisim burnum akiyo bari iceri girimde biraz kestirim ne yicem burda bi bok yok diye feryad ediyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
ustteki videoda essek 'ot var kari yok, ot var kari yok' diye aniriyor.
sonra burnunu ceke ceke ben boyle cayiri boyle hayat mi olur otlarda dun yagmur yememis kuru kuru, sifayi da kapmisim burnum akiyo bari iceri girimde biraz kestirim ne yicem burda bi bok yok diye feryad ediyor

sen bu şive tercüme etmeyi blue dan mı kaptın emmoğlu..

Moderatör tarafında düzenlendi:

makam olarak bunu tavsiye ederim. sert tonda ama essegin yureginden, diafragm'dan cikiyor ses. daha etkileyici.

Üstat risaleyi nur ne yakacak olarak kullanırım ben o liboş şeyleri...Nurculuk reformistliktir çok şükür memleket uyandı...Hemen hemen nurcuların büyük kısmı zındıktır zira diyaloga inanırlar...Ben inanmam...

Üstat yanlış bir tahminim çıksa ve ben öyle bir söz versem ben de sözümü tutardım...Gocunma bu kadar bu senin sözünün eri bir insan olduğunu gösterir...Ben artık saygı duyuyorum mesela sana o videoyu gördükten sonra...Hayırlı geceler Ersin Biraderim...

Bu engelleme tuşu nerde bilen var mı...
ilk defa bu hazetmediğim şeye yeltenmek aklımdan geçmeye başlıyor artık..

Geri
Üst Alt