- 13 Mart 2009
- 9.732
- 2.463
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu bir tartışma programımı?Az önce garip bir şey duydum dünya kaç milyar yıldır var neden allah bu kadar bekledi dediler biraz önceArkadaş soruyu soranlar da müslüman ben anlamadım bu işten bir şey...Neye iman ettiğinizi bilmiyor musun? Allah zamandan ve mekandan münezzehtir...Caner Taslaman da cevap Einstein diyor...
Danışıklı dövüş programı gibi bir şey...Yani kısmen evet...bu bir tartışma programımı?
kanal?Hala devam ediyor mu?Danışıklı dövüş programı gibi bir şey...Yani kısmen evet...
TV 8...Emre Dorman sordu Caner Taslaman cevapladı...kanal?Hala devam ediyor mu?
Hürmetler...İlk soruyu soran hanimkizimizin orucu her yerde kabul olur diye düşünüyorum.
Niye diye sorvaaksiniz
Çünkü içi güzel. Bunu nerden anladık? İç güzelliği Yüzüne vurmuş.
Hürmetler...
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
onun oruç tutmasına gerek yok ben onun yerinede tutarım açıkcasıİlk soruyu soran hanimkizimizin orucu her yerde kabul olur diye düşünüyorum.
Niye diye sorvaaksiniz
Çünkü içi güzel. Bunu nerden anladık? İç güzelliği Yüzüne vurmuş.
Hürmetler...
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah büyük ben hepinizin yerine...onun oruç tutmasına gerek yok ben onun yerinede tutarım açıkcası
TV 8...Emre Dorman sordu Caner Taslaman cevapladı...
Kuran’ı okumak yerine şarlatanlara soru soruyorlar. Beyinsiz insan topluluğu.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hollandada oruc titabilir miyiz diye sorulmus. Kuranin hangi suresinde bu soruya cevap var? Iletirsen sevinirim.
Onun için zeka yeterli Ersin Bey. Ne demek istediğimi tahmin ediyorum ki çok iyi anlamışsınızdır.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi