Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.214
- 1.867
- 1.198
Çİmler hasta olmuşsa bakamamışsınız biz zahmet asli işleriniz doğru yapın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle öyle. Takımı çok koşturuyor.Hep okan hocanın yüzünden 50 kere dedik kardeşim şu çimlere bir çözüm bul diye
Çatı kaynaklı bu biraz da. Şöyle de bir haber var. Geçen sene de bir ara olmuştu cim konuşulmuştu diye hatırlıyorum sonra düzeltilmişti.Yav bu stadin çim olayi kroniklesti cidden
iyi çim cepteçimlere iyi bakamadık
çimler hastalandı![]()
ilgilenen uzman yok sanırım ali veli ahbab bakıyor. büyük takımların stadında hiç hastalık gören oldu mu mesela???
Kalite farkı renktaşCovid mi olmuş birader yayılırken aklınız neredeydi?
O değil de İngiltere'nin maç çekimleriyle bizimkisinin arasındaki devasa fark neden kaynaklı bilen var mı?
Bana kalirsa Türkiye de uzman biri yok bu alanda. Mecbur yurt disindan getiriyorlar 3-5 ay bakiyorlar, bakimi neyse yapiliyor sonra unutuluyor gidiyor. Okan Buruk'un ilk döneminde yalnisim yoksa bir kac hafta sonra kendi stadimiz da oynamaya baslamistik, zemin tam hazir olmasi icin. O sezon gayet iyiydi, gecen sezon fena degildi ama bu sezon iyi degil.o kadar uzmanı varken bu hale düşmenin mantıklı bir izahı yoktur acikcasi
Kalite farkı renktaş
sevgili aras'in -ustte ekledigi mesajinin- bi nevi devami niteliginde ;![]()
ali sami yen arena'nın zemini
örümcek kamerayla iyice belirginleşen rezalet.(u: 25 eylül 2024 galatasaray paok maçı) iş bir şekilde `dursun aydın özbek yönetimi`ne sövmeye geliyor; "zemin kötü" diye mesajlar geliyor ki haklılar ...gss.gs
zeminle ilgili aslında taşeron firmayla ilgili çok bir problem yok. boyalarının tedariğini sağlıyoruz ancak zeminle ilgili sıkıntı şu taşeron firma ilaçlama yapıyor ancak osimhen transferi gece 2 kere zemine giriliyor. bundan ne firmanın ne kulübün peyzaj mühendisinin haberi yok. dolayısıyla zemin zarar görüyor. geçen hafta oynanan kadın futbol takımının maçını en son arena'da oynamak istiyordu yönetim ancak firmanın baskısı sayesinde iptal edildi. zemin sorumlusu portekizli ayrıca ve bizim zeminle beraber tr'de olan 52 sahanın yönetimini yapıyorlar.
edit : isteyene hafta içi zemini gezdirebilirim.