RAMS Park'ta Çimler Hastalandı

Çİmler hasta olmuşsa bakamamışsınız biz zahmet asli işleriniz doğru yapın

Uzaktan anlaşılmıyor da akşam ceza sahasına kamera yaklaşınca bir baktım ben de gözlerime inanamadım.

Yani anlamak çok zor. saha için konuşacak olursak neredeyse sınırsız bir bütçe var (sahaya harcanan para futbolculara verilen paranın yanında bir hiç) ve sen bu bütçe ile burayı düzeltemiyorsan bunun tek bir anlamı var liyakatsizlik. İşi bilene vereceksiniz ondan sonra bakın nasıl oluyor.

Yani zaten Anadolu kulüplerinin sahalarının seviyesi belli en azından iki maçtan bir tanesini kendi sahasında oynuyorsun. İyi bir zeminde oyna futbolcularda keyif alsın. Kaç milyonluk oyuncular belki 100.000-200.000 dolar masraf edilmedi diye sakatlanma risk geçirebilir.

Saçma sapan giderleri kısıpta şu zemini kimse adam edemedi. Yazık gerçekten. O mimarın yüzünden stada çivi bile çakamıyoruz. Adam öldü gitti hâlâ sıkıntı

onu bunu bilmem kac yildir bir sezon dayanan zemin gormedim stadimizda. biktirdi.. heleki anadolu takimlarin cimlerimde..

ilgilenen uzman yok sanırım ali veli ahbab bakıyor. büyük takımların stadında hiç hastalık gören oldu mu mesela???

Bize yakışmayan bir zemin, yıllardan beri düzelecek diye bekliyoruz. Yazın ayrı dert, kışın ayrı dert; ayıp ya!

o kadar uzmanı varken bu hale düşmenin mantıklı bir izahı yoktur acikcasi
Bana kalirsa Türkiye de uzman biri yok bu alanda. Mecbur yurt disindan getiriyorlar 3-5 ay bakiyorlar, bakimi neyse yapiliyor sonra unutuluyor gidiyor. Okan Buruk'un ilk döneminde yalnisim yoksa bir kac hafta sonra kendi stadimiz da oynamaya baslamistik, zemin tam hazir olmasi icin. O sezon gayet iyiydi, gecen sezon fena degildi ama bu sezon iyi degil.
Son model günes paneli geliyor diye okudum burda stad basliginda.

sevgili aras'in -ustte ekledigi mesajinin- bi nevi devami niteliginde ;

<- sozlukteki asy zemin basligindaki son mesajlardan birinde
*parcali sevdalisi nickli renkdasimiz su mesaji eklemis ->
zeminle ilgili aslında taşeron firmayla ilgili çok bir problem yok. boyalarının tedariğini sağlıyoruz ancak zeminle ilgili sıkıntı şu taşeron firma ilaçlama yapıyor ancak osimhen transferi gece 2 kere zemine giriliyor. bundan ne firmanın ne kulübün peyzaj mühendisinin haberi yok. dolayısıyla zemin zarar görüyor. geçen hafta oynanan kadın futbol takımının maçını en son arena'da oynamak istiyordu yönetim ancak firmanın baskısı sayesinde iptal edildi. zemin sorumlusu portekizli ayrıca ve bizim zeminle beraber tr'de olan 52 sahanın yönetimini yapıyorlar.

edit : isteyene hafta içi zemini gezdirebilirim.

<- osimhen transfer gelis gunu *zemin detayi ,vs.
<-zemin sorumlusu portekizli firma ve beraberinde lig bazli genel detay .

.
genel basliga donersek ;

- diger yandan yonetim kademesinde stad sorumlusu olarak ;
bora bahcetepe gozukuyor.

bir renkdasimizin onceki sayfa da belirttigi gibi ;

pas futbolu oynuyoruz... mcity , barca vs gibi..
zemin bu durumun dogasina aykiri . diger bir deyisle -dustugumuz tam olarak tezat bir durum .

saygi ve selamlar .

Bu kadar para harcanıyor bir çimi yapmayı beceremediniz takımın oyununu hatta gollerini bile etkiliyor.

Geri
Üst Alt