- 6 Eylül 2014
- 83.225
- 56.797
- 4.283
Oynarsa beklersinBarış Alper Yılmaz'dan büyük performans bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynarsa beklersinBarış Alper Yılmaz'dan büyük performans bekliyorum.
Diyorum ki gencecik çocuğu 4 maçtır yokları oynayan kalecinin önüne stoper olarak koyarsan SON MAÇI olabilir, o yüzden mecburen Alparslan oynamalı doğru karar.Kim istiyor öyle birşey ne anlatıyorsun.
kisir dongu . babel , hoca oyuncunun isminden kariyerinden gecmisinden dolayi oyuncudan vaz gecemiyor ilginc bir sekilde. *olurda sut atar, top tutar diye dusunuyor olsa gerek,,, gerci son maclarda bunlari da yapamamaya basladi...Umarim Babel satilmistir. Hasbelkader bir gol atarsa FT "performansi yukseldi, takimda kalmali" moduna girecektir. Babel, Falcao ve Feghouli'nin en azindan ikisinden bu sezon kurtulursak maas butcesi rahatlar. Zaten faydaları sifira yakin.
süper lig'de bile oyuna girdikleri zaman yorgun takimi daha da geriye götüren arda-falcao-babel üclüsünün az da olsa hala destek görmesi ilginc.Babel feg dışında adam mi var.
2. Maçta turu feghouli getirmisti. Keza babel de bu tarz takımlara karşı etkili.
Eleştirmek için eleştirmeyin. 2. Yarı değişikliği yapar olur biter.
Değil, neden?Nelson sakat mı?
Sordum öylesine.Değil, neden?
Peki.Sordum öylesine.