Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Okb mevcut galiba hocamdaEmre'yi neden ısrarla sol.ic deniyoruz o bölgede hiç.yapamiyor çocuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okb mevcut galiba hocamdaEmre'yi neden ısrarla sol.ic deniyoruz o bölgede hiç.yapamiyor çocuk
İllaki hoca bir şeyi farklı yaptım demek için her sezon böyle şeyler dener.Herkes hoca Emre’den 8 numara yarattı desin diye kanada çekmez.Emre'yi gerçek yerine kanada atıp etoboyu ortaya atmak için dakika kaçı.bekleyecez bakalim
River plate e sattık ya duymadınmıLan Sarrachi nerde ?
Birşey mi duymadım ...
Hayır yani nasıl bir kadro düşünülüyordu inanılır gibi değil. Direkt itiraz bir bakın bakalım. Falcao, Belhanda, Feghouli, Babel bunlar ağır top bu maçta oynamayacaksa hangi maçta oynayacaklar? Bekler, Santrhaflar, Kaleci ve Önlibero da zaten hep aynı. Emre Kılınçı da beğenmiyor musunuz? Sorun ne?
Mental olarak da istemiyorVücudu izin vermiyor - mental olarak istese bile.
Aynen üstat zaten girecekler de belli Saracchi yok Arda yok Emre yok. Diagne, Donk ve Ömer girecek bir de skora göre 5 kişiye tamamlamak için Emre filan girecek.Bunlari oynatmasa Jimmy,Ahmet Calik,Omer Bayram,Emre Tasdemir,Sener var.Onlari oynatsa daha beter isyan edecekler.Ona isyan,buna isyan herif sanki kicindan Ribery,Robben cikartacak