Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.520
- 109.329
- 4.738
50 kusur adam gonderdikten sonra ilk defa futbolcu satisindan para kazanmislar?Bunlar iyi paralara oyuncu satıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 kusur adam gonderdikten sonra ilk defa futbolcu satisindan para kazanmislar?Bunlar iyi paralara oyuncu satıyor
Frankfurta satmamışlarmıydı ?
Teşekkürler Milf HunterHayır. Ödemede sıkıntı çıkmıştı iptal oldu.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
YanlışHayır. Ödemede sıkıntı çıkmıştı iptal oldu.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oynamayan oyuncuya neden teklif gelsin?Bizim Emin'e hic mi teklif gelmiyor?
Ahmet de fazla oynamadi. Yunus hic oynamadan Anderlecht yapacakti. Genc takimlarda piyasasi olsa mutlaka isteyen olurdu.Oynamayan oyuncuya neden teklif gelsin?
Demek ki genc yas kategori turnovalarinda kendini gosterememis o yuzden belirttim aslinda ayrica A takim deneyimi yok. Ahmetcan yine gecen sezon ligin ikinci yarisinda A takimda forma sansi buldu. Genc turnovalarda da Ajax bunu yakindan takip etmis.Ahmet de fazla oynamadi. Yunus hic oynamadan Anderlecht yapacakti. Genc takimlarda piyasasi olsa mutlaka isteyen olurdu.
Zaten ben de Anderlecht gibi takimlar da mı teklif getirmedi diye sordum. 2 - 3 milyon da olsa hic mi teklif yok?Demek ki genc yas kategori turnovalarinda kendini gosterememis o yuzden belirttim aslinda ayrica A takim deneyimi yok. Ahmetcan yine gecen sezon ligin ikinci yarisinda A takimda forma sansi buldu. Genc turnovalarda da Ajax bunu yakindan takip etmis.
Olsa haberlere duserdi demek yok.Zaten ben de Anderlecht gibi takimlar da mı teklif getirmedi diye sordum. 2 - 3 milyon da olsa hic mi teklif yok?