Rashica ve Boey İzin Günlerinde Çalışmalarını Sürdürüyor

Demeki ki bu performans yükselişi şansa olmuyormuş, Abdülkerim de fizik koçuyla birlikte bireysel çalışmlarına devam ediyor sanırım Instagram da sık sık yaptığı paylaşımlara göre ki belli de oluyor adam saha içinde net bir fizik üstünlüğü var rakiplerine karşı

Herifler diyorki futbolu birakinca bol bol tatil yaparim simdi calisma zamani, hirs azim böyle birsey.

İcardi de devamlı spor salonundan görsel atıyor. İş ahlakı olan insanlar bir başka. Saygıyı hak ediyorlar.

Benim siyasi görüşüm gizlidir normalde siyasetten konuşmam ama senin isimden dolayı belliydi reis yav :D
İsmimden nasıl belli oluyor yav. Ne garip örnekler gördüm o anlamda. :D Ben de pek sevmem özelim hariç siyaset konuşmayı. Forumda ülke gündemi gibi konularda bile yazma yetkim yok, istemedim özellikle. Like atarım en fazla :D

İsmimden nasıl belli oluyor yav. Ne garip örnekler gördüm o anlamda. :D Ben de pek sevmem özelim hariç siyaset konuşmayı. Forumda ülke gündemi gibi konularda bile yazma yetkim yok, istemedim özellikle. Like atarım en fazla :D
Demek ki yanılmışım reis genelde o isimli olanlar ismini sol görüşlü birinden alıyo da :D

Geri
Üst Alt