Rasim Ozan Kütahyalı: ''Manchester United'ın sahibi Galatasaray'ı almak istiyor''

Bir an için Türkiye' de futbol kulüplerinin yasal olarak alınıp, satılabileceğini varsayalım. Manchester United' ın sahibi Galatasaray' ı satın aldıktan 3-5 yıl sonra Fenerbahçeli birine satarsa o da Galatasaray' ı Fenerbahçe' nin pilot takımına çevirirse n' aparsınız? Boş işler, Galatasaray' ı Galatasaraylılar yönetmeli, elin Arap şeyhleri değil.

Kabus gibi bir senaryo...

Allah korusun

Bir an için Türkiye' de futbol kulüplerinin yasal olarak alınıp, satılabileceğini varsayalım. Manchester United' ın sahibi Galatasaray' ı satın aldıktan 3-5 yıl sonra Fenerbahçeli birine satarsa o da Galatasaray' ı Fenerbahçe' nin pilot takımına çevirirse n' aparsınız? Boş işler, Galatasaray' ı Galatasaraylılar yönetmeli, elin Arap şeyhleri değil.
Reys kulüpler çerez parasına satılmıyor satın alan adam kar etmek reklam yapmak için bu işe giriyor, gidip fenerli biri galatasarayı 1 milyar euroya alıp ha şunları ben batırayım heryıl fener şampiyon olsun demez, öyle olsa ingiltere de de manulu bir taraftar gider liverpoolu filan alır batırırdı ben hiç böyle birşey duymadım kulübün satılmasına karşı olabilirsin ama önerme yanlış bence saygılar.

Takımı gavur akıllı biri alsın yeter isterse cebinden para vermesin bu taraftar ile bir kaç senede Kral olur

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Reys kulüpler çerez parasına satılmıyor satın alan adam kar etmek reklam yapmak için bu işe giriyor, gidip fenerli biri galatasarayı 1 milyar euroya alıp ha şunları ben batırayım heryıl fener şampiyon olsun demez, öyle olsa ingiltere de de manulu bir taraftar gider liverpoolu filan alır batırırdı ben hiç böyle birşey duymadım kulübün satılmasına karşı olabilirsin ama önerme yanlış bence saygılar.

Benim 1 milyar eurom olsa ve Fener satılık olsa, alır batırırdım

1 milyar euro ile kurulan hayallere bak be ben cahil kalayım rakibimde cahilin cahili olsun diyorsunuz demek

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

hqdefault.jpg

Kolayi var, bayiyorsa okuma.

Insallah diyelim inanalim olsun

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

valla okurum ,yorumumu da esirgemem , benim stilim bu

konunun baymasinin sebebi de olmayacak bir konunun konusulmasi , neden olamayacagini bin kere anlattik

Ey gsc sizin Galatasaray Kulübü Üyesini rahatsız etmeye hakkınız var mıdır ? Sorarım nerede bu adminler ?

Bedava sosyal tesisimiz yok ki gscimbom da üyemizin gönlünü hoş tutabilelim sıkmayalım. Bu konu ivedilikle çözüme kavuşturulmalı. Sosyal tesis isteriz.

Geri
Üst Alt