- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Yohaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir an için Türkiye' de futbol kulüplerinin yasal olarak alınıp, satılabileceğini varsayalım. Manchester United' ın sahibi Galatasaray' ı satın aldıktan 3-5 yıl sonra Fenerbahçeli birine satarsa o da Galatasaray' ı Fenerbahçe' nin pilot takımına çevirirse n' aparsınız? Boş işler, Galatasaray' ı Galatasaraylılar yönetmeli, elin Arap şeyhleri değil.
Reys kulüpler çerez parasına satılmıyor satın alan adam kar etmek reklam yapmak için bu işe giriyor, gidip fenerli biri galatasarayı 1 milyar euroya alıp ha şunları ben batırayım heryıl fener şampiyon olsun demez, öyle olsa ingiltere de de manulu bir taraftar gider liverpoolu filan alır batırırdı ben hiç böyle birşey duymadım kulübün satılmasına karşı olabilirsin ama önerme yanlış bence saygılar.Bir an için Türkiye' de futbol kulüplerinin yasal olarak alınıp, satılabileceğini varsayalım. Manchester United' ın sahibi Galatasaray' ı satın aldıktan 3-5 yıl sonra Fenerbahçeli birine satarsa o da Galatasaray' ı Fenerbahçe' nin pilot takımına çevirirse n' aparsınız? Boş işler, Galatasaray' ı Galatasaraylılar yönetmeli, elin Arap şeyhleri değil.
Reys kulüpler çerez parasına satılmıyor satın alan adam kar etmek reklam yapmak için bu işe giriyor, gidip fenerli biri galatasarayı 1 milyar euroya alıp ha şunları ben batırayım heryıl fener şampiyon olsun demez, öyle olsa ingiltere de de manulu bir taraftar gider liverpoolu filan alır batırırdı ben hiç böyle birşey duymadım kulübün satılmasına karşı olabilirsin ama önerme yanlış bence saygılar.
Aziz yıldırım? Beyler koşun arda reys aziz başganmışş xdBenim 1 milyar eurom olsa ve Fener satılık olsa, alır batırırdım![]()
inşallah doğrudur ama bu dinazorlar kulübü sattrımaz başka eğlenceleri yok çünki![]()