Rasim Ozan Kütahyalı: ''Manchester United'ın sahibi Galatasaray'ı almak istiyor''

bilgi fukaraligi had safhada

kim neyi satin aliyor , 20% kusur halka aciklik taahhudu seneler suresince daha devam edecek hisseleri mi ? kimden aliyor ?

altin hissesi dernekte olan ve satista olmayan geri kalan blok hisseyi mi ?

kanunlarimizda satilip alinamayan klup dernegini mi ?

Galatasaray hukuken nasil bir yapilanma once bir inceleyin ,sonra alinip satilmasini gelip konusalim

Satılmak istendikten sonra kulüp yapısında gerekli değişiklikler hukuken mümkün. Ancak insanları cehaletle suçlamadan önce lütfen kongrede çıkıp cehaletlerini sergileyen ve Galatasaray yönetiminde söz sahibi oldukları için cahil olmamakla yükümlü, beyin kıvrımlarını yaşlılıktan kaybetmiş dinazorları eleştiriniz.

Bir an için Türkiye' de futbol kulüplerinin yasal olarak alınıp, satılabileceğini varsayalım. Manchester United' ın sahibi Galatasaray' ı satın aldıktan 3-5 yıl sonra Fenerbahçeli birine satarsa o da Galatasaray' ı Fenerbahçe' nin pilot takımına çevirirse n' aparsınız? Boş işler, Galatasaray' ı Galatasaraylılar yönetmeli, elin Arap şeyhleri değil.

Avrupada yalan habere hapis cezasi gibi bir uygulama olan ulke var mi ?

Avrupa'da öyle bi ülke yoksa dileyen Türk gazeteci gidip Avrupa'da gazetecilik yapabilir (iş teklif ediyorlarsa), Türkiye'de gazetecilik yapıyorsa yalan habere hapis cezası olan kanunla çerçevesinde yapsın.

Avrupa'da idam yok Amerika'da var. İdam edilmek istemeyen gider Avrupa'da cinayet işleyebilir mesela.

Son düzenleme:
Rok Aziz başkanmızında dediği gibi çekiyor alttan viskiyi çıkıyor konuşuyor...

Avrupa'da öyle bi ülke yoksa dileyen Türk gazeteci gidip Avrupa'da gazetecilik yapabilir (iş teklif ediyorlarsa), Türkiye'de gazetecilik yapıyorsa yalan habere hapis cezası olan kanunla çerçevesinde yapsın.

Avrupa'da idam yok Amerika'da var. İdam edilmek istemeyen gider Avrupa'da cinayet işleyebilir mesela.

Senin birligine girmeye calistigin hangisi ? ya da muktesebatini hangisine uydurmaya calisiyorsun , hangileri ile muzakere ediyorsun ?

amerikan eyaletlerinden biri olmak istersen idami da geri getirebilirsin ama bildigim kadariyla 1950 lerden beridir kapisinda oldugumuz birlik avrupa olsa gerek

Bir an için Türkiye' de futbol kulüplerinin yasal olarak alınıp, satılabileceğini varsayalım. Manchester United' ın sahibi Galatasaray' ı satın aldıktan 3-5 yıl sonra Fenerbahçeli birine satarsa o da Galatasaray' ı Fenerbahçe' nin pilot takımına çevirirse n' aparsınız? Boş işler, Galatasaray' ı Galatasaraylılar yönetmeli, elin Arap şeyhleri değil.

Buradaki yorumlara kizamiyorum , basin beyin yikiyor , hic bir sekilde soz konusu olmayan seyleri ihtimal dahili gibi boyuna gundeme getiriyorlar . Her klubu belli acilardan kurban secip ustune gidiyorlar , bizde en cok bu riva, satis ,para isleri prim yapiyor , fenerde basarisizlik ,tek adamlik gibi mevzular , ts de olaylar ,sike sureci, sehrin yapisi

ana hatlari ile belli yerlerden vurmak icin araclar kullaniyorlar ,ama bunlari yememeyi de bilmek lazim

size mumkun degil diyorum , hala daha o olursa bu olursa konusuluyor , yok iste olmuyor , dernek bizdeki klupler , sirket bolumu icin satis olabilir , ki bugun de mumkun , gir borsaya gsray kodlu urunden istedigin kadar ,paran kadar al

ustunu alamazsin cunku dolasimda degil , yonetim kurulu sportif as de karar alir , parasini veren onlari da alir .. gsarayin su kadarina sahibim der , ama karar hakki hala dernekte kalir

ulkede kluplerin gunumuzdeki yapilari bu konusulanlari mumkunsuz kiliyor

Senin birligine girmeye calistigin hangisi ? ya da muktesebatini hangisine uydurmaya calisiyorsun , hangileri ile muzakere ediyorsun ?

amerikan eyaletlerinden biri olmak istersen idami da geri getirebilirsin ama bildigim kadariyla 1950 lerden beridir kapisinda oldugumuz birlik avrupa olsa gerek

Girmesin güzel kardeşim, İngiltere bile ayrılmayı tartışıyor yazın referandum yapacaklar, zaten Türkiye'nin de gireceği filan yok da Türkiye adalet sistemi düzgün işleyen bir ülke olsun kalkınmasını düzgün yapsın zaten Avrupa Birliği sana gelir merak etme. Aksi taktirde 80 milyon potansiyel göçmenle kapıda yatan ülkeyi almazlar oyalarlar sadece. Ben de olsam ben de almam.

Kanunlardaki farklılığa gelince İngiltere'de kanunlar başka Almanya'da başka. Yalana hapis cezası verilmesi kimseyi rahatsız etmez merak etme.

Son düzenleme:
Yalana hapis cezası verilmesi gerekiyor, 5 yıldan başlayarak, en alttaki bizim gibi vatandaşları da kapsayacak şekilde. Ayrıca medya konusunda "haberin kaynağını teyid edilebilecek şekilde kaynağı açıklama zorunluluğu" getirilmesi gerekiyor. Türkiye'ye gereken kanunlar bunlar.

Bu ne

Hapis ve tutuklu yargilama gibi ozgurlugu kisitlayici tedbir ve cezalar istisnai kalmak zorunda. Bu konuyu kapatiyorum kendi adima .

Bu tip yalan haberlere inanmak mantiksiz olani ,inceleyip kendi yorumunu yapmak yerine hazir bilgiye kanmak , ya da istedigi dogrultudaki haberleri gercekmis gibi sindirmek dogru bir tavir degil

Özgürlüğü kısıtlanmak istemiyorsa adam yalan söylemesin, veya gitsin Avrupa'da gazetecilik yapsın. Türkiye'de yapacaksa ya kaynağını açıklasın ya da yalan haber yapmaktan hapis yatsın, çünkü Avrupa-Amerika'nın aksine yalan söylemek Türkiye'de prestij kaybettirmiyor.

Ben sadece hapis cezası değil, mesela California ve birkaç başka eyalette uygulanan 3-strike law (3 çentik kanunu) uygulanmasını istiyorum.

Bu gerçi ağır suçlarda uygulanıyor ama çok muğlak uygulamaları var, ilk suçunda strike yersen ikinci defa suç işlediğinde hem 2. strike'ı alıyorsun hem de normal cezan neyse 2 katını yatıyorsun, 3. kez suç işlediğinde müebbet yiyorsun.

Muğlak bazı uygulamaları olduğu için kapsamı tartışılan bir uygulama, mesela daha önce 2 strike aldığı için pizza çalmaktan 25 yıl-müebbet arası ceza yatan tipler de var.

Pizza Thief Gets 25 Years to Life : Crime: Judge cites five prior felony convictions in sentencing Jerry Dewayne Williams under 'three strikes' law. Defense attorney says he will appeal 'excessive punishment.' - latimes

Kulüp satılabilirmi derseniz zaten satılıyor.
halka açık hisseler %31 oranında geri galan kısmı ise Gs dedir
%31 lik kısmı c hisseleridir bunlar A ve B ye göre degeri daha düşüktür.
A hisselerininde %25 lik kısmı Gs derneğine aittir hiç bir zaman satılamaz ve teminat gösterilemez
B hisselerinin hemen hemen hepsi Denizbanka aittir.çünkü Gs kredi çekebilmek için hisselerini teminat olarak göstermiştir şuan ki riva mecidiye köy gibi araziler bile teminat altındadır.
Konuya gelecek olursak Eger Gs borçlarını ödüyemiyecek duruma gelirse Denizbank Gs A tipi hisselerine el koyma gibi bir durumu olur. Yani kulüp Denizbankın olur sahibide rus milyarderin biridir.
Bizim genel kurulunda yapmak istediği şey ise bu teminatları kaldırıp yani riva florya ve mecidiköyün teminattan kaldırıp hisse satmak sonra kulübün gayrimenkullerine çöküp Gs büyük bir borcun altına sokmak yani afedersin ama tuvalet kağıdı gibi kullan at

Boyle mesajlari seviyorum , eger sportif as onumuzdeki donemde de kar aciklayamaz ise , sirketin azinlik hisselerine sahibinin kontrolunun klupte olmasi durumu yasayla sona erecek

3-5 yıl sonra Fenerbahçeli birine satarsa o da Galatasaray' ı Fenerbahçe' nin pilot takımına çevirirse n' aparsınız? Boş işler, Galatasaray' ı Galatasaraylılar yönetmeli, elin Arap şeyhleri değil.

Yapamazlar ki. Taraftar buna müsade etmez.

Galatasaray' ı Galatasaraylılar yönetmeli

Eee kulübün yeni sahibi Galatasarayli ise ne olacak :D

Son düzenleme:
Taraftar daha Dursun' u def edemiyor kulübün başından. Hem taraftar mı satıyor ki kulübü başka birine satışına izin vermeyecek.

Dursun G.Sarayi Fenerin satelit kulübüne çevirirse emin ol onu rencide ederler.

Kulüp kime satilirsa satilsin gerçek sahibi her zaman taraftar olacak. şu ana kadar bahsettigin şey görülmedi.

Ama neden satilmasina karşi oldugunu anliyorum. Anzhiler, Malaga örnekleri ortada.

Satmak yerine kulübün halka açılması lazım.Riva-Ada-Kalamış liseye verilsin Floryanın da parasını öderiz.

Kimden alıp kime satıyorsunuz yav

kulüp iflas edince ya seve seve yada s.ke s.ke satacaklar yoksa taraftar dinazorların anasını beller şu ingiliz maliyeciler gelsin denetlesin liseli hırsızlar ortalığa çıksın

Geri
Üst Alt