Rayyan Baniya Fatih Karagümrük'te

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Kulüpten yapılan açıklamada, "22 yaşındaki Türk asıllı İtalyan defans oyuncusu Rayyan Baniya Karagümrük’te." ifadeleri kullanıldı.

407065.jpg

İtalya'nın Bologna şehrinde dünyaya gelen ve annesi Türk olan Rayyan'ın Modena ve Verona'nın çeşitli yaş gruplarında oynadığı aktarıldı. 1.92 metre boyundaki defans oyuncusunun Mantova ve Renate takımlarında görev aldığı belirtildi. Son olarak Hellas Verona kadrosunda olan Rayyan Baniya'ya ikinci başkan Serkan Hurma ve sportif direktör Murat Akın'ın imza attırdığı bildirildi.

Stres kırığı bulunan Rayyan Baniya'nın bu hafta ameliyat edileceği ve yaklaşık 3 ay sonra takıma katılacağı kaydedildi.

Farioli ince eleyip sik dokuyor anlasilan. Umarim biz sampiyon, Farioli 2. olur.

İtalya 2. liginde yedek kalan sakat adam Türkiye'ye geldi, niye? Yerli diye.

Koduğum keli.

Trt Spor'da övdüler bunu ve kesinlikle menajer transferi değilmiş.Yayında Bologna çıkışlı 1 oyuncuymuş dediler ama Verona çıkışlı 1 oyuncuymuş.Pl'den ve İtalya Ligi'nden talipleri varmış.Pirlo da İtalya Takımlar'ına oyuncu hakkında olumlu bilgiler vermiş.İtalya Milli Takım'ı 2-3 maçtır statta izliyomuş..

Trt Spor'da övdüler bunu ve kesinlikle menajer transferi değilmiş.Yayında Bologna çıkışlı 1 oyuncuymuş dediler ama Verona çıkışlı 1 oyuncuymuş.Pl'den ve İtalya Ligi'nden talipleri varmış.Pirlo da İtalya Takımlar'ına oyuncu hakkında olumlu bilgiler vermiş.İtalya Milli Takım'ı 2-3 maçtır statta izliyomuş..

Hiç izledin mi knka ben hiç dikkat etmedim bu herife

Pirlo derse İtalya MTsine çağrırlar ama öyle bir kalite görmedim denk geldiğim maçlarda. Çok ağır gibiydi.

İşin garibi bu adamı nasıl bulmuşlar abi italyan asıllı afrika arap karışımı biri, bunu nasıl Türk yaptılar

İşin garibi bu adamı nasıl bulmuşlar abi italyan asıllı afrika arap karışımı biri, bunu nasıl Türk yaptılar
Transfermarkt'ta 2.uyruk türk görünüyordu. Oradan bulmadiysa FM'den bulmustur. Hurma Kayseri'deyken yurt disindan garip garip cocuklari düsük maliyete getiriyordu hep. Huylu huyundan vazgecmez.

Geri
Üst Alt