Reaksiyon | Perşembe | 22.30 | Star TV

20 dk sonra kapattim
cok agir ilerleyen diziler izlemek istemiyorum artik
2 saat süren bölüm mü olur ulan

3 bölüm 6 saat yapiyor
ulan elin gavuru o süreye kocaman dark knight serisini sigdiriyor
bu sacma sapan uzunluk oldugu sürece kaliteli yapimlar gelmez

Bence fena gitmiyor.

{taptap©}

3. Bölüm

J332'nin kim olduğunu çözmek için birkaç bölüm harcarlar diyordum hemen ortaya çıktı :D

Bir de Yavuz'un, olayları üzerine yıkacakları doktoru araştırmaması çok saçma ya :redface:

dizinin eksileri bölümler gereksiz uzun, uyutuyor dizi. birde olaylara damdan düşer gibi başladı kım ne demeden astım kestim olayları başladı.

Fazla uzun dizi birde hep aynı çizgide gidiyor. Karakterler efsaneleşmezse ömrü kısa olur bi vadi değil

Benim şu ana kadar anladığım dizide 3 taraf var;

Abi(cemaat), Gürkan-Öktem(hükümet), Dayı(eski gladyo)..

Hükümet ve cemaat cephesi çok ciddi bir savaş halindeler, cemaat fena sıkıştırmış durumda hükümeti

ve her ikisi de daha güçlü olmak için dayıyı kendi kanadına çekme çabası içindeler,

dayı ve ekibi en başından beri çok ciddi suikastler düzenledi ve biçok kişiyi öldürdü(bakanın ölümü, askerlerin ölümü, ferhatın ölümü vs.),

ve suçu da hükümet lehine çalışan iki gencin(oğuz ve tekin) üzerine yıkmaya çalıştı,

suikastleri düzenleyenler ise emirleri abiden aldıklarını ifade ettiler,

Abi denen şahıs dayının tüm sırlarını öğrendi ve yanına çekmeyi başardı..

Dayının adamları: Abbas - Fazıl - Çetin - Serdar - j332(Fuat) ..
Hükümetin adamları: Oğuz - Tekin ..
Abinin adamları: Savcı - Ferhat - Emrah ..

ilk 5 bölümün özel özeti; Reaksiyon Özel Özet | Reaksiyon Dizisi

Son düzenleme:
Sabırla izledim 4.bölüme kadar ve bırakmaya karar verdim, ne kadar para harcanırsa harcansın biz Türkler aksiyon sahnesi çekmeyi beceremiyoruz, bu da olmamış, efektlerin kötülüğünün yanında bu tarz dizilerimiz de tahammül sınırlarını zorlayan ve insanın izleme isteğini bitirecek derece de basitlikler oluyor mutlaka( Tek bir kişinin iyi korunan bir yerde üst düzey mossad ajanını öldürmesi,mit müsteşarının odasına saçma sapan bir şekilde girebilmesi vs vs) Propaganda yapılmasıyla pek ilgilenmiyorum beğenseydim izlerdim her türlü burada ki sıkıntı yapımlarda değil dizileri ''işte gerçekler'' diye izleyenler de

Son düzenleme:
İnatla izlemeye devam edeceğim... Yoksa abuk subuk programlar izlemeye mahkum olacağım... :)

lesh cöp cin iskencesi gibi bir dizi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Kalitesiz dizilerin fink attığı Türkiye'de bir şekilde aradan sıyrılıyor bence.
Süre konusunda sanırım herkes hem fikir.
Dizi sürelerinin kısaltılması lazım.

Bir de ilk 2 bölüm çok hızlıydı ve bence öyle daha güzeldi.
Son bir kaç bölümdür bir yavaşlama söz konusu maalesef.

Ayrıca cemaate yapılan kara propaganda biraz can sıkıcı.
Bir dizinin tarafsız olması daha güzel olur.
Cemaatin üst kademelerinde bu tip kötü adamların olduğunu ben de düşünüyorum ama tek tarafa odaklanmak haksızlık gibi geliyor bana.

Bu şuna benziyor ''sadece anamın hatrını soruyorsunuz,ama benim babam da var.''

Bir ihanet varsa bu asla tek taraflı değil.
Kısa bir süre öncesine kadar cemaat=akp değil miydi zaten?
Demek ki bu pislikleri zamanında beraber yaptılar.

Bu diziye başlamak istiyorum. Siyasi propaganda var mı, Türkiye gündemiyle paralel mi ilerliyor ?

Bu diziye başlamak istiyorum. Siyasi propaganda var mı, Türkiye gündemiyle paralel mi ilerliyor ?

Var, hükümeti yıkama yağlama dizisi gibi görünüyor,

bizim dayıyı statükocu, işidcilerle, terör örgütüyle, cemaatcilerle, hizbullahla işbirliği içinde gösteriyor,

dizide gerçekleşen bazı cinayetler onun adamları tarafından işleniyor ve hükümeti yıkmaya çalışıyorlar,

mesela çözüm sürecine de atıfta bulunmuşlar; cemaat, dayının adamları aracılığıyla kobani protestolarını gerçekleştiriyor,

hükümet de kendini korumak için öktem ve gürkan önderliğinde bişeyler yapmaya çalışıyorlar işte..

Tüm bölümler: Reaksiyon 7. B

Diziyi izlemiyorum da fragmaninda "orta doğuda yıllardır herşey değişti bir tek ben degismedim" tarzı bir laf eden adam vardı tipi aşırı derecede Ocalan'a benziyordu. Bana mi öyle geldi, o yönde bir gönderme mi vardı?

-Tapatalk-

Diziyi izlemiyorum da fragmaninda "orta doğuda yıllardır herşey değişti bir tek ben degismedim" tarzı bir laf eden adam vardı tipi aşırı derecede Ocalan'a benziyordu. Bana mi öyle geldi, o yönde bir gönderme mi vardı?

-Tapatalk-

Ben de izlemiyorum ama "fragmanda gösterilen Ocalan sahnesi yayınlanmadı" diye bir haber gördüm dün.

tapatalk

Geri
Üst Alt