Real Madrid, Bernardo Silva'yı Renklerine Bağladı

Yooo 1 ay öncedir görüşme halindelermiş. Türk basını bize yazarken Buchi reis GS ile alakası yok adam ispanyada bir takımla anlaşmak üzere dediğinde kimse iplememişti adamı Türk basınına inanmak istedi herkes.
Atletico o dedigin takim, Real daha 2 gun oncesine kadar teklif bile yapmamisti ve hemen bitirdiler jet hiziyla. (ilk mesajda haber iceriginde yazili)

Valla real devreye girmese ath madrid ile mi kapisirdik acaba?

Adam da oralari istedigi belli , o acidan da bizim aslinda sansimiz 0 a yakinmis gibi duruyor almak istesek bile fazla maas vs ile

Bernardo şuan 8-10 numara oynayan Real oyuncuları arasında Valverde hariç hepsinden iyi. Hele Bellingham öküzüne göre.

Real için iyi transfer.

Transfer haberinde adımız bile geçmemiş. Demek ki hiç somut aday olamamışız o kadar maaş teklifine rağmen.

eskiden fb’den transfer çalımı yiyorduk şimdi real madrid’den

skysports-kylian-mbappe-bernardo-silva-monaco-dortmund_3929671.webp

valla bellingham tam bir öküz ya bu adamı hiç sevemiyorum, real'de Bernardo'ya biçecekleri görevi yapan başka kim var, Arda ve Brahim. hücumcu 8 desen Valverde ve Bellingham. Valverde hariç hiçbiri Bernardo'dan iyi değil bence.

Bernardo tukenmis vaziyette bu sezon cok kotuydu.. Ya hepsini gectim Realin tarihinde yok boyle transfer politikasi vasat bir mantaliteyi yakistiramadim Pereze

Bernardo tukenmis vaziyette bu sezon cok kotuydu.. Ya hepsini gectim Realin tarihinde yok boyle transfer politikasi vasat bir mantaliteyi yakistiramadim Pereze

Ha tabii bu başka, çünkü Real'sin en nihayetinde 8 numara istiyorsan git bas 80-90 milyon euro al baba fişek gibi bir oyuncu da diyebiliriz. Burada Mourinho özellikle istemiş sanırım, Perez de ok diyor işte TD ne istiyorsa yapıyor.

Bernardo Silva vasat oyuncu degil ki? Sunu demek istiyorsun galiba, Bernardo Silva'yi belese 31 yasinda degilde iste 24 yasindayken parayi basip almasi gerekir normalde Real gibi bir takimin. O dusunceyi anlarim ama serbest olmasi + takim oyununa katki verecek ve oyun ici farklilik sunabilen oyuncuyu almalarini da anlamak lazim.

Alinabilecek yildiz isim zaten az suan piyasada, almak isteseler bile Real'in sorunu yildiz oyuncudan daha cok takim olamamalari. Bu dogrultuda yapiliyor bazi transferler yani Mourinho'nun kafasina uyan oyunculara bakiyor Perez suan.

Adama İspanya'nın en büyük 3 kulübü aynı anda talip olmuş, saldırmışlar resmen bizim buradaki futbol uzmanları da ya yaşından ya tarzından beğenmiyorlar beyefendiler.

Bizim ihtiyacımız daha skorer oyuncu dersin ya da kaleye daha yakın oynayan klasik 10 numara tarzı dersin anlarım da şu gelişmelerin üzerine artık konuşmasanız daha iyi.

RM’nin yeniden yapılanma yoluna koyulan bir taş olmuş… yaşlı ve temposuz Bernardo bakalım ne kadar fayda sağlar

Burada burun kıvıranlar vardı. Real Madrid kadrosunda önemli bir boşluğu dolduruyor, iyi transfer. Transferde rakibimizin Real Madrid olması imajımız açısından iyi. Alternatifini yaratmak lazım.

Geri
Üst Alt